Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Εγκλήματα και εγκλήματα

Εγκλήματα και εγκλήματα
Το δίδυμο Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και Μηνά Χατζησάββα επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι με ένα έργο γεμάτο ανατροπές, αμαρτίες, υπερφυσικές δυνάμεις και με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο. Στο θέατρο Προσκήνιο. Εναρξη ανήμερα Χριστουγέννων.

Το δίδυμο Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και Μηνά Χατζησάββα επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι με ένα έργο γεμάτο ανατροπές, αμαρτίες, υπερφυσικές δυνάμεις και με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο. Στο θέατρο Προσκήνιο. Έναρξη ανήμερα Χριστουγέννων.

Στο Παρίσι των αρχών του περασμένου αιώνα ο συγγραφέας Μωρίς Ζεράρ πρόκειται να ανεβάσει στο θέατρο ένα έργο κραυγή ενάντια στο προπατορικό αμάρτημα και υπέρ του δικαιώματος του ανθρώπου να είναι μέσα και όχι έξω από τον παράδεισο.

Ένα έργο μεγαλειώδες που εξυψώνει και θεοποιεί τον άνθρωπο. Το βράδυ της πρεμιέρας, ένας παράλογος θάνατος και η εμφάνιση μιας θεαματικής και αινιγματικής γυναίκας θα μετατρέψουν την ίδια τη ζωή του σε υπερθέαμα. Ένα φαντασιακό θρίλερ όπου οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες αποκτούν κοσμογονικές διαστάσεις και κρίνουν το μέλλον του κόσμου ανάμεσα στο κακό και στο καλό.

Γυναίκες με υπερφυσικές δυνάμεις, ένας άγγελος-σοπράνο, ένας άγγελος-χορευτής και μια μυστηριώδης φάλαινα (!) στο κέντρο της σκηνής, αποτελούν τα κύρια συστατικά της παράστασης «Εγκλήματα και Εγκλήματα» του Σουηδού συγγραφέα Αυγουστου Στρίντμπεργκ που ανεβαίνει ανήμερα Χριστουγέννων, στις 25 Δεκεμβρίου στο θέατρο Προσκήνιο με την υπογραφή των συντελεστών της ομάδας «Όχι παίζουμε».

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Μηνάς Χατζησάββας, Κώστας Φαλελάκης, Βέρα Λάρδη, Χάμιλτον Μοντεϊρο και Βικτώρια Ταγκούλη .

INFO
Θέατρο Προσκήνιο: Στουρνάρη και Καπνοκοπτηρίου 8, τηλ.: 210 8252242-3
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη και Κυριακή 20:00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο: 21:15
Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ (φοιτητικό) και 21 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
Σπουδή Ι: Αμαρτίες γονέων & Σπουδή ΙΙ: Το κάστρο μας στον αέρα από την ομάδα influx
24.05.2016 14:02
Η καλλιτεχνική κολεκτίβα influx παρουσιάζει την παράσταση Σπουδή Ι: Αμαρτίες γονέων & Σπουδή ΙΙ: Το κάστρο μας στον αέρα, στο Βασιλικό Θέατρο, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Δάσους.
Ο ηθοποιός Μηνάς Χατζησάββας έφυγε από τη ζωή...
01.12.2015 10:16
Θλίψη και πένθος στον θεατρικό και όχι μόνο κόσμο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του ηθοποιού Μηνά Χατζησάββα, που «έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της τελευταίας ημέρας του Νοεμβρίου σε ηλικία 67 χρονών.
Το πηγάδι, από τη θεατρική ομάδα MάximaCulpa στο Θέατρο Προσκήνιο
12.11.2015 16:46
Η θεατρική ομάδα MάximaCulpa παρουσιάζει στο Θέατρο Προσκήνιο την παράσταση Το πηγάδι.
Ω! τι κόσμος μπαμπά, του Κώστα Μουρσελά στο Θέατρο Προσκήνιο
10.11.2015 16:14
Σαρκαστική και ανθρώπινη, η εμβληματική σάτιρα του Κώστα Μουρσελά - 40 χρόνια μετά από την αθηναϊκή πρεμιέρα της, επιστρέφει στο θέατρο Προσκήνιο για δεύτερη σεζόν μετά την περσινή επιτυχία στις 14 Νοεμβρίου 2015.
Live Love Ride του Στρατή Πανούριου στο θέατρο Προσκήνιο
30.10.2015 17:27
Με κεντρικό σύνθημα «Το κράνος σου πάει» #to_kranos_soy_paei η θεατρική παράσταση «LIVE LOVE RIDE», ανοίγει φέτος για πρώτη φορά στο κοινό από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 στο θέατρο Προσκήνιο, το τεράστιο κοινωνικό θέμα των νέων που πέφτουν καθημερινά θύματα της ασφάλτου.