Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Το Πάρτυ της Βασίλισσας στη Θύρα Τέχνης

Το Πάρτυ της Βασίλισσας στη Θύρα Τέχνης
Η θεατρική ομάδα ΤΕΧΝΙΚΟ, μετά την επιτυχημένη παράσταση Belle Rêve στην Τεχνόπολις, παρουσιάζει στη Θύρα Τέχνης, Το Πάρτυ της Βασίλισσας ...

σε κείμενα του Θεόφιλου Κόκκαλη, σκηνοθεσία του Γιώργου Συμεωνίδη και μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη.

 

Η μακάβρια αυτή σάτιρα , εν είδει work in progress, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο κοινό, αφορά στο διαχρονικό σήμερα. Μια ομάδα νέων ανθρώπων σκιαγραφεί, άλλοτε αδρά και άλλοτε με ευαισθησία, την αγωνία του σύγχρονου ανθρώπου που αναζητά θέση και ρόλο σε ένα παράλογο, σκληρό αλλά και όμορφο παρόν.

 

Με τις ιδέες της συνύπαρξης, της μητρότητας, της εργασίας και της κάθε πίστης να βρίσκονται σε μια μετέωρη και συνεχή διαπραγμάτευση, ηθοποιοί και κοινό δεν αργούν να συγκρουστούν κατά πρόσωπον με μια αναπάντεχη έκπληξη. Με πολλά ερωτήματα ανοιχτά η παράσταση αυτή παίρνει ρίσκο απέναντι κάθε είδους ακεραιότητα και υπονομεύοντας την όποια παγιωμένη συνθήκη.

 

Συντελεστές: Κείμενα: Θεόφιλος Κόκκαλης, Σκηνοθεσία: Γιώργος Συμεωνίδης, Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης.

Παίζουν: Ρομπέρτα Βέγκα, Μαίρη Κάλφα, Νέλλη Μποφίλιου, Αστέρης Νάτσιος, Εργίνα Παπαδάκη, Γιάννης Πήλιουρας, Γιάννης Σουλάκης.

Παραγωγή: b.four

Σχετικές ειδήσεις
Μια μέρα ξύπνησα, η παράσταση στο Passport Κεραμεικός
08.02.2017 15:22
Το Passport Κεραμεικός φιλοξενεί την Ευρυδίκη, την Κατερίνα Τσαβάλου, τον Κωνσταντίνο Φρίγγα - Ματοσύκα, και την παράσταση Μια μέρα ξύπνησα, σε κείμενα και σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλίσσοβα.
«Από πρώτο χέρι – Μια παράσταση για τα καπνά»: Δεύτερη παράταση στο Θησείον
10.01.2017 14:28
Μετά τη θετική ανταπόκριση του κοινού, η επιτυχημένη παραγωγή του Μικρού Θεάτρου Αγρινίου «Από πρώτο χέρι – Μια παράσταση για τα καπνά», σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη, παρατείνεται για δεύτερη φορά έως τις 11 Φεβρουαρίου 2017 προσθέτοντας 10 ακόμα παραστάσεις στη σκηνή του θησείον, ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ.
Γιατί μαμά;, της Τζωρτζίνας Τζήλιου στο Χώρο Τέχνης 14η Μέρα
05.01.2017 11:29
Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση στο Studio Μαυρομιχάλη από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του 2016, η παράσταση «Γιατί Μαμά» θα συνεχιστεί στον Χώρο Τέχνης 14η Μέρα τον χειμώνα και την άνοιξη του 2017.
«Από πρώτο χέρι – Μια παράσταση για τα καπνά»: Η επιτυχία συνεχίζεται στο Θέατρο Θησείον
29.11.2016 10:15
Μετά τη θετική ανταπόκριση του κοινού, η επιτυχημένη παραγωγή του Μικρού Θεάτρου Αγρινίου «Από πρώτο χέρι – Μια παράσταση για τα καπνά», σε σκηνοθεσία Γεωργίας Μαυραγάνη, παρατείνεται έως τις 07 Ιανουαρίου 2017 ολοκληρώνοντας τη θεατρική της διαδρομή στη σκηνή του θησείον, ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ.
 Πάρτυ Γενεθλίων, του Χάρολντ Πίντερ στο Από Μηχανής Θέατρο
20.10.2016 16:37
Η Εταιρεία Θεάτρου Συν Επί παρουσιάζει την παράσταση «Πάρτυ Γενεθλίων» του Χάρολντ Πίντερ στο Από Μηχανής Θέατρο από την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016.