Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Συνάντηση με χρώματα στο Θέατρο Κάππα: Ακύρωση λόγω απεργίας

Συνάντηση με χρώματα στο Θέατρο Κάππα: Ακύρωση λόγω απεργίας

Λόγω της γενικής απεργίας της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου, η παράσταση «Συνάντηση με χρώματα» με τους τρεις συνθέτες ...

Οικονόμου , Στρόφαλη και Πλατύραρχο δεν θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο ΚΑΠΠΑ.

 

Ο Θοδωρής Οικονόμου, ο Νίκος Πλατύραχος και ο Μάριος Στρόφαλης , τρεις συνθέτες με σημαντικό ο καθένας τους έργο , συνυπάρχουν στη σκηνή του Θεάτρου Κάππα σε μια παράσταση που συστήνει με διαφορετικό τρόπο τρεις από τους σημαντικότερους σύγχρονους δημιουργούς, με τίτλο Συνάντηση με χρώματα.

 

Οι τρεις συνθέτες ερμηνεύουν επί σκηνής δημιουργίες τους, αλλά και αγαπημένα τους θέματα,  τραγουδούν, συνυπάρχουν, μοιράζονται στιγμές που αγάπησαν, συνομιλούν μουσικά, αφηγούνται, αυτοσχεδιάζουν… ταξιδεύοντάς μας με το δικό τους τρόπο, σε πρωτότυπες επί σκηνής δημιουργίες…

Σχετικές ειδήσεις
Χίλια χρώματα, με τη Δήμητρα Μιχαήλ στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
19.01.2017 12:47
Η νέα καλλιτέχνης Δήμητρα Μιχαήλ ανεβαίνει στη σκηνή του Γυάλινου – Up Stage την Κυριακή 22 Ιανουαρίου για να μας παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «Χίλια Χρώματα».
Ακύρωση της συναυλίας των Παπακωνσταντίνου & Ζουγανέλη στο Θέατρο Βράχων
22.09.2016 11:27
Η συναυλία των Β. Παπακωνσταντίνου και Γ. Ζουγανέλη στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 ακυρώθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.
Με το Chronos και τη Δήμητρα Γαλάνη ολοκληρώνεται το Φεστιβάλ στο Θέατρο του Αττικού Άλσους
09.09.2016 11:48
Με την παράσταση Chronos της Δήμητρας Γαλάνη, μία συνάντησή της με ένα κουαρτέτο εξαιρετικών Ελλήνων μουσικών με κεντρικό άξονα τραγούδια που έχουν γράψει οι μεγάλοι μας δημιουργοί, ποιητές και συνθέτες, κλείνει την αυλαία του Φεστιβάλ στο θέατρο του Αττικού Άλσους ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 9μ.μ.
Οι Planet of Zeus σε νέα ημερομηνία στο Piraeus 117 Academy
06.05.2016 15:54
Σας ενημερώνουμε πως η συναυλία των Planet of Zeus το Σάββατο 7 Μαΐου στο Piraeus Academy, μετατίθεται την Παρασκευή 13 Μαΐου λόγω της απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία του κοινού.
Ακύρωση - Ο Γιώργος Νταλάρας για ακόμα μία συναυλία στην Ακτή Πειραιώς
27.04.2016 11:37
Οι τέσσερις πρώτες βραδιές στην ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ αγαπήθηκαν πολύ και έγιναν sold out πολύ γρήγορα. Λόγω της αυξημένης ζήτησης, θα δοθεί άλλη μια παράσταση το Σάββατο 7 Μαΐου. - Η συναυλία ακυρώνεται