Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Γεια σου τσολιά μου!

Γεια σου τσολιά μου!
Ένα «ντεμοντέρνο θέατρο τραγουδιών» στο «ντου» από την «Ανωτάτη Ζαμπετική» και τον θηλυκό θίασο «Ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!», μας φτιάχνει τη διάθεση κάθε Παρασκευοσαββατοκύριακο! Αρκετά λογοπαίγνια και ασταμάτητο χιούμορ από έξι όμορφα κορίτσια...

Ένα «ντεμοντέρνο θέατρο τραγουδιών» στο «ντου» από την «Ανωτάτη Ζαμπετική» και τον θηλυκό θίασο «Ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!», μας φτιάχνει τη διάθεση κάθε Παρασκευοσαββατοκύριακο! Αρκετά λογοπαίγνια και ασταμάτητο χιούμορ από έξι όμορφα κορίτσια...

Έξι όμορφα κορίτσια, πέντε όμορφα φορέματα…Το τραγούδι πάει θέατρο... και τα λαϊκά κορίτσια κάνουν ντού!

Αυτό πάνω κάτω είναι το concept της μουσικοθεατρικής παράστασης που επιμελούνται ο Παντελής Αμπαζής, το συγκρότημα «Ανωτάτη Ζαμπετική», ο Μιχάλης Μητρούσης και ο θηλυκός θίασος «ζήτω τα λαϊκά κορίτσια!».

Η νέα αυτή παράσταση έχει τον τίτλο «γεια σου τσολιά μου!», πράγμα που συχνά πυκνά ξεστομίζεται στο δρόμο και συνήθως ο τσολιάς αντιπροσωπεύει κάποια αιθέρια ύπαρξη.

Έτσι και στην παράσταση με τα έξι όμορφα κορίτσια και τα πέντε όμορφα φορέματα... τα οποία συνοδεύουν ελαφρά τραγούδια και βαριά λαϊκά, με jazz διάθεση και rock άποψη!

Μεικτό θέαμα βασισμένο σε τραγούδια και κείμενα με θέμα τα λαϊκά κορίτσια της διπλανής πόρτας. Μουσική παράσταση γένους θηλυκού, με πρόζες, τραγούδια, ποτό και τσιγάρο.

Σίγουρα μία μουσική κωμωδία , που ακροβατεί στο ώριμο και το φρέσκο, το σοβαρό και το αστείο.

Η Μυρσίνη, η Ειρήνη, η Ιωάννα, η Αθηνά, η Μαρία και η Μαριλένα, έξι sexy χυμώδη καθημερινά κορίτσια, ανεμίζουν τα λουλουδάτα φορέματα εποχής, σχολιάζουν, παιζοτραγουδούν και χορεύουν με χαρά, κέφι και άφθονη θετική ενέργεια.

Τα όργανα της Ανωτάτης Ζαμπετικής αρχίζουν να παίζουν και παίρνουν φωτιά! Jazz διάλογοι , παιγνιώδη άσματα, ευτράπελα και χιουμοριστικά στιγμιότυπα, stand up comedy, κουίζ, αυτοσχέδια νούμερα, αστείες ατάκες, αυτοσαρκασμός, φαντασία, ευρηματικότητα, χιούμορ, καυτή σάτιρα με την έντονη συμμετοχή του κοινού.

Η παράσταση δημιουργήθηκε χάρη στους: Παντελή Αμπαζή,
ιδέα, κείμενα, μουσική επιμέλεια, τραγούδια, Μιχάλη Μητρούση, σκηνοθεσία και τα λαϊκά κορίτσια!

Η μπάντα που παίζει από πίσω είναι η Ανωτάτη Ζαμπετική: Νικόλας Βοστάνης, κοντραμπάσο, Τάσος Δράμπαλης, τρομπέτα, Μάριος Καράντζιος, μπουζούκι, Χρήστος Κουμούσης, πιάνο , Νίκος Ρογκάκος, μαντολίνο και κιθάρα, Μαριλένα Τσαρσιταλίδη, κρουστά.

Info
Ντεμοντέρνο Θέατρο Τραγουδιών «ντου», δίπλα στο Club 22
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής 3
Τηλ.: 210 9222944
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο στις 22.30
Κυριακή στις 20.00
Είσοδος: 10 ευρώ
Φοιτητικό: 5 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
H παράλειψη της οικογένειας Κόλεμαν: έξτρα παράσταση στη Β’ σκηνή του Θεάτρο Οδού Κεφαλληνίας
30.12.2016 10:13
Η παράσταση Η παράλειψη της Οικογένειας Κόλεμαν υποδέχεται το νέο έτος με μία επιπλέον παράσταση τη Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου στις 18.30. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν έως και τις 10 Ιανουαρίου.
Αυτή η νύχτα μένει, στο Θέατρο Δημήτρης Ροντήρης
20.12.2016 12:15
Η θεατρική παράσταση «Αυτή η νύχτα μένει», που σκηνοθετεί η Κίρκη Καραλή και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, ανατρέχει στα θρυλικά σκυλάδικα της επαρχίας και ζουμάρει σε ένα κολάζ ανθρώπων που μαγνητίζεται από λαϊκά τραγούδια και παρασύρεται σε ένοχες νύχτες.
Οι «Γυναίκες» συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!
17.11.2016 14:02
Οι «Γυναίκες», Φωτεινή Βελεσιώτου – Αναστασία Μουτσάτσου - Μυρτώ Αλικάκη, συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν όλο τον χειμώνα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, και να εξομολογούνται ιστορίες, μελωδίες και πάθη μιας ζωής. Μια μουσικοθεατρική παράσταση, όπου ο λόγος πλέκεται μαγικά με τη μουσική και τα τραγούδια, με σκοπό την κάθαρση μέσω της εξομολόγησης, σκηνοθετημένη από την Ελένη Γκασούκα.
Παράταση για δύο παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης
03.06.2016 16:52
Το Θέατρο Τέχνης ανακοινώνει ότι λόγω της μεγάλης προσέλευσης η παράσταση «Άσμα Ασμάτων – Μία Νύχτα κάτω από τ’ άστρα» της Όλιας Λαζαρίδου παρατείνεται για δύο επιπλέον βράδια στο Υπόγειο (Δευτέρα 6 & Τρίτη 7 Ιουνίου) και η παράσταση «Noir» της ομάδας «Κι όμΩς κινείται» θα πραγματοποιήσει μια επιπλέον παράσταση τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στη σκηνή της Φρυνίχου.
Εξ απαλών ονύχων, από την ομάδα Opposite στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών
13.04.2016 15:22
Η νεοσύστατη ομάδα Opposite σε συνεργασία με το θέατρο της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, εμπνεύστηκε και δημιούργησε την παράσταση "Eξ απαλών ονύχων" η οποία θα παιχτεί μόνο για τέσσερις παραστάσεις.