Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Ο Πέτρος Ζαράνης και ο Ανδρέας Σίκκης στην Αυλαία

Ο Πέτρος Ζαράνης και ο Ανδρέας Σίκκης στην Αυλαία
Ο Πέτρος Ζαράνης και ο Ανδρέας Σίκκης με ένα Ανοιχτό Σχήμα μουσικών, παρουσιάζουν συνθέσεις και διασκευές του

Πέτρου Ζαράνη που παντρεύουν την κλασική και τζαζ κιθάρα με το νεϋ, το ούτι, το yayli tanbur, το βιολί , τις φλογέρες, το φαγκότο , τα ινδικά τάμπλας κ.ά. κρουστά.


Στο ανοιχτό σχήμα συμμετέχουν:


Πέτρος Ζαράνης: Κιθάρες Ούτι, Γυαλί Τανμπούρ, Νεϋ, Τραγούδι
Ανδρέας Σίκκης: Νεϋ, Φλογέρες, Ινδικά Τάμπλας, Μπεντίρ, Τραγούδι
Κώστας Ασημάκης: Βιολί
Μάριος Καπηλίδης: Φαγκότο , Κρουστά
Νεκτάριος Σταματέλος: Νεϋ
Τρύφωνας Τσάτσαρος: Τραγούδι
Γιώργος Ρούσος: Τραγούδι
Ανδρέας Αλεβιζόπουλος: Τραγούδι, Κιθάρα
Μαρία Κοτσίρη: Τραγούδι
Μαρίνα Μανδαλά: Τραγούδι
Σίμος Κουφάκης: Κρουστά
Δημήτρης Ματός: Ούτι

Πέτρος Ζαράνης: Κιθάρες Ούτι, Γυαλί Τανμπούρ, Νεϋ, ΤραγούδιΑνδρέας Σίκκης: Νεϋ, Φλογέρες, Ινδικά Τάμπλας, Μπεντίρ, ΤραγούδιΚώστας Ασημάκης: ΒιολίΜάριος Καπηλίδης: Φαγκότο, ΚρουστάΝεκτάριος Σταματέλος: ΝεϋΤρύφωνας Τσάτσαρος: ΤραγούδιΓιώργος Ρούσος: ΤραγούδιΑνδρέας Αλεβιζόπουλος: Τραγούδι, ΚιθάραΜαρία Κοτσίρη: ΤραγούδιΜαρίνα Μανδαλά: ΤραγούδιΣίμος Κουφάκης: ΚρουστάΔημήτρης Ματός: Ούτι

Την Τετάρτη 19/1/2011 στην Αυλαία

Σχετικές ειδήσεις
Ο Πέτρος και ο Λύκος, του Προκόφιεφ από την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης
21.11.2016 11:56
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, παρουσιάζει μία σειρά παραστάσεων για σχολεία, με το παραμύθι του Προκόφιεφ “Ο Πέτρος και ο Λύκος”, από 24 Νοεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου 2016, στην Αίθουσα Συναυλιών της Κ.Ο.Θ. ‘Σόλων Μιχαηλίδης’.
7 Elements: O Ανδρέας Κατερινόπουλος στο Αστεροσκοπείο Αθηνών
02.08.2016 12:07
To Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών στο Θησείο, στις 2 Σεπτεμβρίου 2016, φιλοξενεί τον Ανδρέα Κατερινόπουλο με την μουσική παράσταση 7 ELEMENTS.
Ο Ανδρέας Κατερινόπουλος στο θέατρο Λιθογραφείον
30.05.2016 12:13
Ο ταλαντούχος πιανίστας και συνθέτης Ανδρέας Κατερινόπουλος συνεργάζεται με μουσικούς της Ορχήστρας Μουσικής Δωματίου Πατρών και παρουσιάζει στα πλαίσια της πειραματικής πλατφόρμας maydayz ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Λιθογραφείον στην Πάτρα, σε μία και μοναδική συναυλία την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 στις 21:30.
Ο Πέτρος Σαριδάκης ζωντανά στο Κελάρι Athenaeum
31.03.2016 13:00
Με το ολοκαίνουριο album «Το Νάμι» στις αποσκευές του, ο Πέτρος Σαριδάκης θα μας ταξιδέψει σε τόπους μουσικούς ξεκινώντας από το Κελάρι Athenaeum το Σάββατο 16 Απριλίου 2016.
The Sound of Color: Φ. Φλωρίδης, Γ. Δημητριάδης και Α. Καραουλάνης live στο ΚΕΤ
29.02.2016 12:24
Μία βραδιά κάθε μήνα, ο Γιάννης Αναστασάκης (Εlektronik Meditation) προσκαλεί στο χώρο διαφορετικούς μουσικούς και visual artists για να συμμετάσχουν αυτοσχεδιαστικά ή προμελετημένα στη δημιουργία ενός in situ, οπτικο-ακουστικoύ project. Στην πέμπτη αυτή παράσταση προσκεκλημένοι είναι οι Φλώρος Φλωρίδης (πνευστά, ηλεκτρονικά), Γιώργος Δημητριάδης (ντραμς) και Ανδρέας Καραουλάνης (live animation).