Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Τα λέμε… του χρόνου στον Στάβλο

Τα λέμε… του χρόνου στον Στάβλο
Η θεατρική Ομάδα «Λωτοφάγοι» ξαναχτυπά! Μετά από μία σειρά επιτυχημένων παραστάσεων επιστρέφει για έξι ακόμα εμφανίσεις με

την διασκευή του θεατρικού έργου του Bernard Slade, «Same time, next year», δίνοντας την ευκαιρία σε όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν το προηγούμενο έτος, να το κάνουν τώρα! Από την Τρίτη 18 Ιανουαρίου και κάθε Τρίτη στις 21:00 στον Πολυχώρο «Στάβλος» το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια πραγματικά πρωτότυπη και  γεμάτη εκπλήξεις μουσικο-χορευτική παράσταση .

 

Ο κεραυνοβόλος έρωτας, λένε, είναι το πιο δυνατό και αστείο πράγμα που μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος. Αυτό ακριβώς συνέβη ανάμεσα στον Δημήτρη και την Έλλη. Μόνο που τους συνέβη, ενώ ήδη ήταν παντρεμένοι… με άλλους. Έτσι μπροστά στο «ηθικό» αδιέξοδο αποφασίζουν να συναντιούνται στο ίδιο μέρος ένα Σαββατοκύριακο τον χρόνο.

 

Οι ζωές τους κυλούν κανονικά, μα για δύο μέρες το χρόνο το ‘σκάνε’ από την ζωή τους. Η ανάγκη τους και η επιθυμία τους να βρίσκονται εκεί είναι τόσο δυνατή που δεν μπορεί να την σταματήσει τίποτα. Ούτε καν μία ‘απρόσμενη’ εγκυμοσύνη.

 

Ακόμα όμως και αυτή η κρυφή, παθιασμένη, μαγική, τρελή και ουτοπική σχέση, έχει όλα τα γνωρίσματα μιας κανονικής σχέσης, όπως αγάπη, μίσος, εγωισμό, εμπιστοσύνη, καυγάδες…

 


Πόσο σημαντικό λοιπόν είναι για τον Δημήτρη και την Έλλη αυτό το Σαββατοκύριακο, ώστε να μην κάνουν το «μεγάλο βήμα»;

 

Είτε αυτό είναι να φύγουν μαζί για πάντα…είτε να μην ξαναβρεθούν ποτέ!


Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Θεατρική Ομάδα Λωτοφάγοι
Παίζουν: Νίκος Βατικιώτης, Αθηνά Αρσένη
Χορογραφίες: Μάυ Χάννα
Ενδυματολογία: Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα
Σκηνογραφία: Ζωή Ακαμιωτάκη
Φωτογράφιες: Φύλλης Παππάς
Δημιουργικό: Δάφνη Παπαδάκη
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ηλιάς Γεραφέντη

Σχετικές ειδήσεις
Το θησείον, ‘ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ υποδέχεται δυναμικά τη θεατρική σεζόν 2016-2017!
05.10.2016 14:19
Το θησείον, ‘ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, εγκαινιάζει τη νέα θεατρική του σεζόν 2016-2017 παρουσιάζοντας μια ενδιαφέρουσα θεατρική παλέτα, με νέες παραγωγές και επαναλήψεις παραστάσεων που είχαν ιδιαίτερη απήχηση στο θεατρόφιλο κοινό της Αθήνας, δίνοντας χώρο και έμφαση κυρίως σε νέες δημιουργικές δυνάμεις του θεάτρου. Παράλληλα, παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα παραστάσεων παιδικού και εφηβικού περιεχομένου στοχεύοντας όχι μόνο σε ενήλικες, αλλά και στη θεατρική καλλιέργεια και εκπαίδευση του μικρότερου ηλικιακά θεατρόφιλου κοινού.
Θέατρο Πορεία: Οι παραστάσεις για τη νέα σεζόν 2016 - 2017
22.09.2016 17:14
Το Θέατρο Πορεία ξεκινά την καλλιτεχνική σεζόν 2016 - 2017 με νέες παραστάσεις, επαναλήψεις 2 επιτυχημένων παραστάσεων και συνεργασίες, που εγγυούνται και φέτος μία ενδιαφέρουσα θεατρική χρονιά.
«Για την Ελένη» από τον Μάνο Καρατζογιάννη στο TempusVerum-Εν Αθήναις
15.09.2016 11:49
Η παράσταση του Μάνου Καρατζογιάννη «Για την Ελένη» επιστρέφει στον καινούργιο θεατρικό χώρο του Δημήτρη Λάλου Θέατρο TempusVerum-Εν Αθήναις, στο Γκάζι, από τις 12 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, με την Μαρία Κίτσου στο ρόλο της Ελένης Παπαδάκη.
Αμπαζούρρρ!!!, ένα bourlesque musical από την ομάδα Στενός Κορσές στην Αθηναΐδα
22.03.2016 12:36
Μετά από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στο Cabaret Voltaire στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά και μια μίνι καλοκαιρινή περιοδεία, η θεατρική ομάδα «Στενός Κορσές» θα βρίσκεται τις Τετάρτες του Απριλίου 2016 στον Πολυχώρο ΑΘΗΝΑΪΣ για να παρουσιάσει το burlesque musical Αμπαζούρρρ!!!.
Τι είναι αυτό που το λέμε Αγάπη;, της Αναστασίας Γκολέμα στο Θέατρο Φούρνος
22.02.2016 11:20
Η Θεατρική ομάδα ΣΕΛΑΝΑ παρουσιάζει στο Θέατρο Φούρνος το έργο της Αναστασίας Γκολέμα, Τι είναι αυτό που το λέμε Αγάπη;