Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ένας περίεργος τύπος μας μαθαίνει το ταγκό

Ένας περίεργος τύπος μας μαθαίνει το ταγκό
Το έργο του Θανάση Σκρουμπέλου «Tango Burger» ανεβαίνει στην πειραματική σκηνή του θεάτρου Έναστρον. Πρόκειται για ένα σκληρό, αλλά ταυτόχρονα ποιητικό και γοητευτικό δικαστικό θρίλερ .

Το έργο του Θανάση Σκρουμπέλου «Tango Burger» ανεβαίνει στην πειραματική σκηνή του θεάτρου Έναστρον. Πρόκειται για ένα σκληρό, αλλά ταυτόχρονα ποιητικό και γοητευτικό δικαστικό θρίλερ.

Πώς μας μαθαίνει το ταγκό ο Tango Burger; Και η αναπόφευκτη σύγκρουση του με το διεφθαρμένο δικαστικό λειτουργό, που πιστεύει ότι καλό είναι να υπάρχει ο φόβος, θα οδηγήσει σε μία μάχη χωρίς νίκη; Τι ρόλο παίζει η ηρωίδα ανάμεσα τους;

Ένα δικαστικό θρίλερ, με μία μάχη χωρίς τρόπαιο. Μόνο θύματα. Σχεδόν... ένα τανγκό για τρεις.

Από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στην πειραματική σκηνή του Θεάτρου Έναστρον με τον Σταμάτη Γαρδέλη (Tango Burger) στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τους Λευτέρη Τσάτση (Ανακριτής) και Μυρτώ Λοντόρφου (Γυναίκα).

Info
Tango Burger
Θέατρο Έναστρον, (πειραματική σκηνή), Δεληγιάννη 19, πίσω από το Μουσείο
Τηλ. 210 8254333, 210 6823388
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη 22.30
Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 21.30
Τιμές εισιτηρίων: 15 ευρώ, Φοιτητικό 10 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
EUROPOLY - Παραστάσεις για τη Γηραιά Ήπειρο που αλλάζει, στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού
06.12.2016 12:53
H Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου παρουσιάζει στο πλαίσιο του EUROPOLY - Παραστάσεις για τη Γηραιά Ήπειρο που αλλάζει, σε συνεργασία με το Goethe-Institut Athen, τρεις νέες παραστάσεις. Πρόκειται για την performance Monday, της Cláudia Dias, την Καθαρή Πόλη των Ανέστη Αζά και Πρόδρομου Τσινικόρη και Lessons of leaking του Dmitij Gawrisch.
Πεδίο βολής (Αγριόπαπιες) των influx και Πρόδρομου Τσινικόρη στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου
03.11.2016 16:10
Η Πειραματική Σκηνή -1 του Εθνικού Θεάτρου ξεκινά τη φετινή σεζόν με την παράσταση Πεδίο βολής (Αγριόπαπιες) από τους influx και τον Πρόδρομο Τσινικόρη.
Τόποι Μνήμης – Ανοιχτή Πρόβα στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου
30.03.2016 11:22
Το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 στις 5:30 μμ στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου παρουσιάζονται για μία μόνο παράσταση οι «Τόποι Μνήμης – Ανοιχτή Πρόβα», στα πλαίσια του Θεματικού Φεστιβάλ που οργανώνει η Πειραματική Σκηνή για τον ελληνικό εμφύλιο πόλεμο, από την έναρξη του οποίου συμπληρώνονται φέτος 70 χρόνια.
Μετακλήσεις από το εξωτερικό στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου
28.03.2016 14:03
Η Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θέατρου υποδέχεται δύο παραστάσεις από το εξωτερικό, το έργο «Some use for your broken clay pots» του Ελβετού Christophe Meierhans και το «Please, continue (Hamlet)» του Καταλανού Roger Bernat και του Ελβετού Yan Duyvendak.
Πλατφόρμα νέων δημιουργών με θέμα τον Εμφύλιο: Οι παραστάσεις στην Πειραματική Σκηνή
23.03.2016 16:01
Η Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου διοργανώνει κατά το διάστημα 30 Μαρτίου ως και 3 Απριλίου 2016 το Θεματικό φεστιβάλ για τον ελληνικό εμφύλιο πόλεμο, από την έναρξη του οποίου συμπληρώνονται φέτος 70 χρόνια.