Η μουσική σκηνή, Ρυθμός Stage υποδέχεται τη Μελίνα Ασλανίδου σε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα αποτελούμενο από αγαπημένα τραγούδια, …

unplugged από τις 21 Ιανουαρίου 2011 και κάθε Παρασκευή! Η Μελίνα Ασλανίδου έχει ήδη κατακτήσει την θέση της στο λαϊκό τραγούδι. Μέσα από δυνατές συνεργασίες όπως με τους Γιώργο Νταλάρα, Δημητρη Μητροπανο, Πασχάλη Τερζή, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Γλυκερία, Κώστα Μακεδόνα, αλλά και μέσα από τη δική της προσωπική πορεία τόσο στη δισκογραφία όσο και στις ζωντανές εμφανίσεις αποκάλυψη.

Όπως η ίδια συχνά δηλώνει…το λαϊκό τραγούδι είναι ο άξονάς της και προσπαθεί να στρέφεται πάντα γύρω από αυτόν.

Για πρώτη φορά σε μια solo παράσταση αποφασίζει να εκτεθεί και να γίνει ένα με το κοινό έχοντας επί σκηνής μόνο δυο μουσικούς…το κοινό αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο και καλείται απ την αρχή μέχρι το τέλος να συμμετέχει στη μουσική αυτή αναδρομή, με το ύφος της παρέας…

κάθε παράσταση είναι και  ένα  μουσικό ταξίδι με τη δυνατή ερμηνεία της Μελίνας και τους βιρτουόζους Αντρέα Καραντίνη στο μπουζούκι και Μανόλη Ανδρουλιδάκη στην κιθάρα.

Μουσικές και τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και σιγοτραγουδήσαμε πατώντας σε μονοπάτια λαϊκά αλλά και μοντέρνα. Μεγάλες επιτυχίες της Μελίνας όπως «Το Λάθος», «Όσα δεν σου είπα», «Συνθήματα», «Ναι θα πω», το ολοκαίνουργιο «Άλλη Μια Φορά» και φυσικά «Τι σου ‘κανα και πίνεις» μπλέκονται έντεχνα με παλιά και σύγχρονα λαϊκά τραγούδια σπουδαίων δημιουργών όπως Νικολόπουλος, Καλδάρας, Κουγιουμτζής, Βαρδής κ.α σε ένα ταξίδι γεμάτο εικόνες από το χθες και το σήμερα.

Η Μελίνα Ασλανίδου, για ακόμα μια φορά θα μας απογειώσει και θα μας δώσει την αφορμή για να  αποδράσουμε  από την καθημερινότητα.