Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Krisis Project στο Eliart

Krisis Project στο Eliart
Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις στο Gasbah Hall, η μουσικοθεατρική σάτιρα KRISIS PROJECT, βασισμένη σε μία ιδέα των Ηλία

Αλεξάνδρου και Κωνσταντίνου Κωτσαδάμ, επιστρέφει ριζικά ανανεωμένη και πιο επίκαιρη από ποτέ στο θέατρο ELIART. Από τις 19 Ιανουαρίου και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη!

 

Σε τι διαφέρει η \'\'βόρεια κρίση\'\' από την \'\'κρίση του κέντρου\'\'; Πώς μπορεί ένα κρεμμύδι να σου ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι; Ποιο είναι το μυστικό της ερωτοχτυπημένης Ασημίνας; Πόση... αλήθεια μπορεί να κρύβει ένα μουσικό κουτί;

 


Γιατί ο βασικός μισθός να είναι 592 ευρώ (κι όχι 590 ας πούμε...); Πώς  διαδηλώνουν τρεις ταμίες στα McDonalds; Γιατί ένας... Μπάμπης δε φέρνει ποτέ την άνοιξη, αλλά μπορεί κάλλιστα να φέρει την... κρίση;

 

Και τι ακριβώς ζητάει αυτός ο ρακοσυλλέκτης, που είναι πανταχού παρών;

 

Ήρωες σε... κρίση! Ήρωες που αποφασίζουν επιτέλους να μιλήσουν γι\' αυτά που τους τρομάζουν, τους εξοργίζουν, τους πνίγουν... Ήρωες που ζουν ανάμεσά μας και μαζεύουν τα κομμάτια τους εν μέσω κρίσης! Ήρωες... που έχουν μια γεύση από τη δική μας αλήθεια!

 

Έξι ηθοποιοί και έξι συγγραφείς ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πιο επίκαιρο project της φετινής σεζόν… ΚRISIS PROJECT!

 


Πρωταγωνιστούν: Ηλίας Αλεξάνδρου, Άννα Ζηρδέλη, Ηλέκτρα Καπετανάκη, Νίκος Κερασιώτης, Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ, Ευτυχία Φαναριώτη

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Concept: Ηλίας Αλεξάνδρου, Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ
Κείμενα:  Στέφανος Παπατρέχας, Δημήτρης Χαλιώτης , Αργύρης Γιαμμάς, Κωνσταντίνος Καφρίτσας, Νίκος Κερασιώτης
Κοστούμια: Γιάννης Μπούφης
Μουσική: Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ
Φωτισμοί – Ηχητικοί Επιμέλεια: Γιώργος Σπηλιόπουλος
Επιμέλεια video: Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ

Σχετικές ειδήσεις
Το ημερολόγιο ενός τρελού, του Νικολάϊ  Γκόγκολ για 2η χρονιά στο Eliart
01.09.2016 15:30
Στο Θέατρο Eliart επαναλαμβάνεται για δεύτερη χρονιά λόγω επιτυχίας, το αριστούργημα του Νικολάϊ Γκόγκολ «ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΥ» από την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη στις 20:00.
Insomnia Greca: Η Αγρυπνία της Αποκριάς στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
18.02.2016 16:44
Ο Κωνσταντίνος Ντέλλας και η δημιουργική ομάδα του BOUΛOUKI PROJECT (Ανδρέας Σκούρτης, Κωνσταντίνα Μαρδίκη και Νεφέλη Σωτηράκη), επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με το δεύτερο μέρος της τριλογίας «Insomnia Greca», την «Αγρυπνία της Αποκριάς».
Το ημερολόγιο ενός τρελλού, του Νικολάϊ Γκόγκολ στο Θέατρο Eliart
20.01.2016 13:28
Στο Θέατρο Eliart παρουσιάζεται το αριστούργημα του Νικολάϊ Γκόγκολ «ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΛΟΥ» από την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και κάθε Πέμπτη για 10 μόνο παραστάσεις, με τον Δημήτρη Γιώτη στον ρόλο του Ποπρίστσιν.
The Nativitas Insomnia - Η Αγρυπνία της Γέννησης, από τον Κωνσταντίνο Ντέλλα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
04.12.2015 14:28
Ο Κωνσταντίνος Ντέλλας δημιουργεί με φίλους καλλιτέχνες το BOUΛOUKI PROJECT και παρουσιάζει σε συμπαραγωγή με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά μία μεταμεσονύκτια εμπειρία, το INSOMNIA GRECA, στις 23 προς 24 Δεκεμβρίου 2015.
Ο Καραγκιόζης φωνογραφιτζής στο θέατρο Eliart
04.11.2015 12:32
Μια μοναδική παράσταση Καραγκιόζη με τίτλο «Ο Καραγκιόζης φωνογραφιτζής» παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Σάββατο στο θέατρο Eliart.