Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Οι Rotting Christ στο Block 33

Οι Rotting Christ στο Block 33
To Block 33 στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει τους Rotting Christ, ένα σχήμα που αποτελεί πλέον την διαχρονική αξία στην ελληνική και

ευρωπαϊκή Metal Μουσική σκηνή . Αστείρευτοι σε ιδέες, με φρέσκο πιο Ethnic ήχο από ποτέ άλλοτε  και πιο ποιοτικοί από ποτέ οι Rotting Christ κυκλοφορούν ένα δίσκο δυναμικό που θα ανατινάξει τα θεμέλια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

 

Ένα συγκρότημα το οποίο είχε από την αρχή αυτό που έλειπε από τους παλαιότερους. Αφοσίωση και επαγγελματισμό.

 

Οι Rotting Christ κατέχουν τον τίτλο του μεγαλύτερου συγκροτήματος στην Ελλάδα, μιας και είναι το μοναδικό το οποίο έχει τόσες περιοδείες στο ενεργητικό του σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και έχει βγάλει τόσους δίσκους σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.

 

Αναμφίβολα πρόκειται για πολύ μεγάλη μπάντα , ανεξαρτήτως προσωπικού γούστου και προτιμήσεων.

Line-up
Sakis Tolis (Necromayhem) - Guitars, Vocals
George Bokos - Guitars
Andreas Lagios - Bass
Themis Tolis (Necrosauron) – Drums

Σχετικές ειδήσεις
Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών παρουσιάζει την Πράγα στο Μέγαρο Μουσικής
18.01.2017 12:43
Στο δεύτερο ήμισυ του 19ου αιώνα, σε μία εποχή που γενικά στην Ευρώπη οι εθνικές συνειδήσεις αφυπνίζονταν, ο Τσέχος συνθέτης Μπέντριχ Σμέτανα, γράφει, υπερβαίνοντας τα τεράστια προβλήματα υγείας που ήδη αντιμετώπιζε, τον αριστουργηματικό κύκλο έξι συμφωνικών ποιημάτων «Η πατρίδα μου». Το έργο, εμπνευσμένο από τις παραδόσεις, τα φυσικά τοπία, την ιστορία και τους παραδοσιακούς ήχους της Τσεχίας, είχε καταρχάς βαθιά απήχηση στους συμπατριώτες του Σμέτανα, έμελλε ωστόσο να γνωρίσει οικουμενική και διαχρονική υποδοχή.
Νότες και λέξεις για μικρούς και μεγάλους στη Μουσική Βιβλιοθήκη
16.06.2016 15:42
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση-δρώμενο που θα εξελίσσεται στους χώρους της,
Jesus Christ Superstar από το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης
11.03.2016 17:06
Το δημοφιλές Musical του Andrew Lloyd Webber, Jesus Christ Superstar, που άφησε ιστορία στο παγκόσμιο μουσικό θέατρο, παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε μια διαφορετική εκδοχή από την ομάδα κρουστών, μονωδίας και χορωδίας του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης.
Ημισκούμπρια - 20th Anniversary Live @ Block 33
01.03.2016 14:40
Παρασκευή 1 και Σάββατο 2 Απριλίου 2016, τα ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ θα ανέβουν στη σκηνή του BLOCK 33, για δύο μοναδικές συναυλίες.
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης live στο Block 33
29.02.2016 15:13
Το Block 33 υποδέχεται τον Αλκίνοο Ιωαννίδη για 4 ξεχωριστές βραδιές από τις 18 Μαρτίου 2016.