Η μαμά, ο μπαμπάς και τα τέκνα. Μια υπέρλαμπρη παραγωγή με υπερμεγέθεις κούκλες από το Θέατρο Ομπρατσώφ παρουσιάζεται στο θέατρο της Βουκουρεστίου στις 22 Δεκεμβρίου.

Η μαμά, ο μπαμπάς και τα τέκνα. Μια υπέρλαμπρη παραγωγή με υπερμεγέθεις κούκλες από το Θέατρο Ομπρατσώφ παρουσιάζεται στο θέατρο της Βουκουρεστίου στις 22 Δεκεμβρίου.


Βουκουρεστίου 5, Citylink 22 Δεκεμβρίου 2007. Η εορταστική ατμόσφαιρα ενισχύεται από καθαρές, καλοντυμένες φιγούρες ενηλίκων, φωτεινά λαμπιόνια και σκόρπιοι άγιοι Βασίληδες. Αν αναμειχθείτε όμως στο πλήθος θα προσέξετε και πολλά σκανταλιάρικα καλικαντζαράκια…


Παιδιά, οι γιορτές ανήκουν σε εσάς οπότε πάρτε τους γονείς από το χέρι και βουρ για το Παλλάς όπου δυο μεγάλες υπερπαραγωγές έρχονται για να αναστατώσουν τις λιλιπούτιες αισθήσεις σας.


Το Παράξενο Κονσέρτο από το Κρατικό Θέατρο Ομπρατσώφ παρουσιάζεται στις 22/12 για τρεις παραστάσεις στην ελληνική γλώσσα. Ενα πολυθέαμα στο οποίο συμμετέχουν τραγουδιστές, χορευτές, μουσικοί, θηριοδαμαστές τσίρκου, ταχυδακτυλουργοί, ηθοποιοί… Πρόκειται για υπερμεγέθεις κούκλες που χειρίζονται από ηθοποιούς και αφορά σε χαρακτήρες που τα φάλτσα τους στις ερμηνείες προκαλούν δακρύβρεχτο γέλιο!


Το εκρηκτικό ταμπεραμέντο ενός τραγουδιστή, εμποδίζει τους ακροατές να καταλάβουν το τραγούδι του… Μια καλλιτέχνης τσίρκου παρουσιάζει τα θαυμαστά επιτεύγματά της στην εκπαίδευση άγριων θηρίων… Θα ακούσουμε τη φημισμένη Γαλλίδα ερμηνεύτρια Μαρί Ζυπ, το κουιντέτο Μπλαμ 72 και πολλά πολλά σπαραξικάρδια προγράμματα…


Το Κρατικό Θέατρο Ομπρατσώφ ιδρύθηκε στη Μόσχα το 1931. Από το 1939 άρχισε να δίνει παραστάσεις για παιδιά και ενήλικες με πρώτη το Μαγικό Λυχνάρι του Αλαντίν. Στα 76 χρόνια ύπαρξής του το θέατρο έχει δώσει αναρίθμητες παραστάσεις σε όλο τον κόσμο.


Η τεχνική του Ομπρατσώφ συνίσταται στο να κάνει ανθρώπινες τις κούκλες χάρη στην εκπληκτική κατασκευή τους, τα ονειρικά κοστούμια, το μέγεθός τους αλλά και στο ότι παίζονται από ηθοποιούς. Το ρεπερτόριο του κουκλοθέατρου περιλαμβάνει το παραμύθι, το λυρισμό, τη ποίηση, την παρωδία, τη σάτιρα


INFO
Θέατρο Παλλάς: Citylink, Βουκουρεστίου 5, τηλ.: 210 3213100
Ώρες Παραστάσεων: πρωϊνή: 12:00 , Απογευματινή: 16:00, Βραδινή: 20:00
Τιμές εισιτηρίων: 55 ευρώ, 45 ευρώ, 38 ευρώ, 20 ευρώ (παιδικό)