Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

H Κραυγή από το θέατρο Παράθλαση

H Κραυγή από το θέατρο Παράθλαση
Το Θέατρο Παράθλαση γιορτάζοντας φέτος τα 20 χρόνια λειτουργίας του Εργαστηριού Δραματικής Τέχνης, παρουσιάζει,

στη Θεσσαλονίκη, από τις 15 Ιανουαρίου 2011 μέχρι και τις 20 Μαρτίου 2011, κάθε Σάββατο και Κυριακή, 9μμ, το έργο «Η ΚΡΑΥΓΗ», μια απρόβλεπτη και ανατρεπτική κωμωδία που γράφτηκε από τους σπουδαστές του 3ου έτους του Εργαστηριού Δραματικής Τέχνης του Θεάτρου Παράθλαση στα πλαίσια των μαθημάτων τους μαζί με τον Γιώργο Γκασνάκη και Κώστα Ταρπατζή.

 

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Μια οικογένεια…..
Δύο εργοστάσια…
Τρεις αδερφές…
Τέσσερις ξαδέρφες...
Πυρκαγιές, παλιρροϊκά κύματα,
εξαφανίσεις, εμφανίσεις,
πλούσιοι,φτωχές εργάτριες,
ανακρίσεις,αποκαλύψεις
και ένα μεγάλο μυστικό που κρύβεται στην ανατολική πτέρυγα
συνθέτουν αυτή την εξωφρενική κωμωδία,
μέχρι το τέλος της
όπου η «κωμωδία» αυτή
γίνεται ο καθρέφτης του εαυτού μας!!!!

Σκηνοθεσία: Γιώργος Γκασνάκης – Κώστας Ταρπατζής
Σκηνικά – Κοστούμια: Κώστας Ταρπατζής
Φωτισμοί: Γιώργος Γκασνάκης

 

ΠΑΙΖΟΥΝ(με αλφαβητική σειρά):

Αγγελική Βρέττα, Γιώτα Δανιηλίδου, Ανδρομάχη Δεσιοπούλου, Τζένη Κοτοπούλου, Φωτεινή Κουρνέτα, Εύη Κουταλιανού, Όλγα Κουτσώνου, Στεφανία Κουφοπούλου, Αγγελική Κρουσταλούδη, Μερόπη Κυριαζή, Νανά Κύρου, Φαίη Λέλα, Κατερίνα Νοτοπούλου, Χριστίνα Παναγιώτου, Ρέα Παπαδοπούλου, Πέτρος Παππάς , Αφροδίτη Πατεράκη , Μαρία Σεμερτζίδου,  Ειρήνη Τζουρέλη, Νάντια Τσεπελίδου, Μαρία Χριστοφίδου, ο Γιώργος Γκασνάκης και ο Κώστας Ταρπατζής.  

Σχετικές ειδήσεις
Η
16.01.2017 16:10
H ΚΡΑΥΓΗ του Τένεσι Ουίλλιαμς, σε σκηνοθεσία Έλλης Παπακωνσταντίνου με τον Αλέκο Συσσοβίτη και τη Μάνια Παπαδημητρίου, μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν στο Faust παρουσιάζεται στο θέατρο BlackBox για δεύτερη φορά στις 23 και 24 Ιανουαρίου.
Η Κραυγή του Τένεσι Ουίλλιαμς για τρεις παραστάσεις στην Θεσσαλονίκη
17.11.2016 13:08
H Κραυγή του Τένεσι Ουίλλιαμς, σε σκηνοθεσία Έλλης Παπακωνσταντίνου με τον Αλέκο Συσσοβίτη και τη Μάνια Παπαδημητρίου, μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν στο Faust παρουσιάζεται στο θέατρο Black Box στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου.
Αισχύλου «Ικέτιδες», για πέντε παραστάσεις στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα
15.09.2016 12:11
Η Εταιρεία Δραματικής Έκφρασης και Θεραπείας «Παλμός» παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Ικέτιδες» του Αισχύλου, σε μετάφραση Κ.Χ. Μύρη, σκηνοθεσία Λάμπρου Γιώτη, μουσική Σαβίνας Γιαννάτου, μόνο για πέντε παραστάσεις στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα, από 21 έως 25 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 9:00μμ.
Κραυγή, του Τένεσι Ουϊλλιαμς: ξανά στο Faust για λίγες παραστάσεις
07.09.2016 10:57
Επαναλαμβάνεται από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και μόνο για λίγες παραστάσεις η Κραυγή του Τένεσι Ουϊλλιαμς που παρουσιάστηκε την προηγούμενη σεζόν στο Faust σε σκηνοθεσία Έλλης Παπακωνσταντίνου με τον Αλέκο Συσσοβίτη και τη Μάνια Παπαδημητρίου.
Τελευταία Στοιχήματα!: από τους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής «δήλος»
04.07.2016 16:32
Με το έργο «Τελευταία Στοιχήματα!» ξεκινά την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 το πρόγραμμα των θεατρικών παραστάσεων των τελειοφοίτων της δραματικής σχολής «δήλος»-Δήμητρα Χατούπη στο χώρο θεατρικών εκδηλώσεων «δήλος».