Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Η προπώληση ξεκίνησε

Η προπώληση ξεκίνησε
Μάνα είναι μόνο μια γι αυτό σπεύστε από τώρα να προμηθευτείτε το μαγικό χαρτάκι που θα σας εξασφαλίσει θέση στο θέατρο Badminton για το γάμο της χρονιάς. ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ!

Μάνα είναι μόνο μια γι αυτό σπεύστε από τώρα να προμηθευτείτε το μαγικό χαρτάκι που θα σας εξασφαλίσει θέση στο θέατρο Badminton για το γάμο της χρονιάς. ΜΑMΜΑ ΜΙΑ!

Τι γυρεύουν οι ανάλαφρες επιτυχίες των ABBA, μια μητέρα, μια κόρη και τρεις πιθανοί μπαμπάδες σε ένα ελληνικό ειδυλλιακό νησί; Η υπόθεση που θυμίζει... ανέκδοτο, είναι σκόρπια στοιχεία που συνθέτουν ένα από τα πιο επιτυχημένα μιούζικαλ , το ΜΑMΜΑ ΜΙΑ!

Τι κι αν η παράσταση που παρακολούθησαν 30 εκατομμύρια ζευγάρια μάτια παγκοσμίως έρχεται στη χώρα μας στις 6 Μαϊου 2008 και για 24 μόνο παραστάσεις, εμείς σας ενημερώνουμε ένα χρόνο παρά πέντε μήνες νωρίτερα για το λόγο ότι η προπώληση μόλις ξεκίνησε!!!

Των φρονίμων τα παιδιά κλπ, κλπ. Στην ουσία του, το έργο είναι εμπνευσμένο από τα δροσερά γεμάτα φραμπαλά και χρώμα άσματα των θρυλικών ΑΒΒΑ και έχει για σκηνικό ένα-οποιοδήποτε-ελληνικό νησί.

Την παραμονή του γάμου της μια κόρη αναζητά την ταυτότητα του πατέρα της. Η προσπάθειά της την φέρνει μπροστά στα ίχνη 3 αντρών οι οποίοι στο παρελθόν είχαν περάσει από τη ζωή της μητέρας της. Η κόρη ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, που λένε, και μεγάλη επιθυμία της είναι να ανακαλύψει τον άντρα που ευθύνεται για την ύπαρξή της προκειμένου να τη συνοδέψει στην εκκλησία (καλά δεν τον θέλει μόνο γι αυτό! φαντάζομαι…)

Περισσότερα προσεχώς, καθώς μέχρι τότε τα περισσότερα θα έχουν ξεχαστεί. Προς το παρόν πάντως, εσείς σπεύστε στα σημεία προπώλησης...

INFO
Πληροφορίες-κρατήσεις: www.ticketnet.gr , 210 8840600
Από 6 έως 25 Μαϊου 2008
Τιμές εισιτηρίων: 20 ευρώ, 30 ευρώ, 40 ευρώ, 50 ευρώ, 55 ευρώ, 60 ευρώ, 65 ευρώ, 70 ευρώ, 75 ευρώ, 85 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
Η Μεγάλη Χίμαιρα για 3η χρονιά στο Θέατρο Πορεία
22.06.2016 15:33
Η Μεγάλη Χίμαιρα του Μ. Καραγάτση, η βραβευμένη παράσταση σε σκηνοθεσία Δ. Τάρλοου, που μέτρησε 250 παραστάσεις και 60.000 θεατές και δεν έπαψε ποτέ να είναι sold-out τα τελευταία δύο χρόνια, επανέρχεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Θέατρο Πορεία από τις 28 Σεπτεμβρίου με την ίδια διανομή δίνοντας την ευκαιρία στους χιλιάδες θεατές που δεν μπόρεσαν να την δουν, να εξασφαλίσουν μια θέση για την παράσταση. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.
Sweet Charity, του Bob Fosse στο Θέατρο Badminton
18.01.2016 14:31
Το Sweet Charity, το αριστούργημα του Mr. Musical Bob Fosse (Chicago, Cabaret, All That Jazz) έρχεται στην Αθήνα, στο Θέατρο Badminton από τις 16 Μαρτίου 2016!
Θέατρο Πορεία: Ανακοίνωση για παραστάσεις
16.12.2015 16:21
Το Θέατρο Πορεία ανακοινώνει παράταση για τη "Μεγάλη Χίμαιρα" του Μ. Καραγάτση, την συνέχεια των παραστάσεων για τη "Μιράντα" του Ο. Κουρσουνόβας με επευφημίες για τους Ιωάννα Παππά & Λαέρτη Μαλκότση, την έναρξη της προπώλησης εισιτηρίων για τις "Τρεις αδελφές" του Άντον Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Δ. Τάρλοου, καθώς και μία έξτρα παράσταση για τη "Σκακιστική Νουβέλα" του Στ. Τσβάιχ σε σκηνοθεσία Μ. Λαμπροπούλου.
Θάνος Μικρούτσικος- Νίκος Καββαδίας: Ένα
08.12.2015 17:18
H παράσταση "Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου", που «ζωντανεύει» επί σκηνής τα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και την ποίηση του Νίκου Καββαδία, θα παρουσιαστεί στο Θέατρο Badminton από 21 Ιανουαρίου, για 20 μόνο παραστάσεις, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη.
Wonderful Circus από το Εθνικό Θέατρο της Πράγας στο Θέατρο Badminton
13.11.2015 10:52
Εμπνευσμένο, φαντασμαγορικό, ποιητικό: το Wonderful Circus (Γουόντερφουλ Σίρκους), η εμβληματική παράσταση της Laterna Μagika (Λατέρνα Μάτζικα), της ομάδας που άλλαξε το πρόσωπο του τσέχικου θεάτρου, έρχεται στο Badminton!