Μετά από μια σειρά πετυχημένων εμφανίσεων σε διάφορες σκηνές της Αθήνας, οι KollektivA ανεβαίνουν στη σκηνή του Club …

του Σταυρού του Νότου και παρουσιάζουν το νέο τους δίσκο που κυκλοφορεί από τη Lyra, σε επιμέλεια παραγωγής του Μάνου Ξυδούς με τη συμμετοχή αγαπημένων φίλων. Φίλιππος Πλιάτσικας, Magic De Spell, ONAΡ, NEBMA και πολλοί άλλοι.

Περιπλανώμενος στο αστικό τοπίο του άλμπουμ “KollektivA” –για το οποίο προϊδεάζει οπτικά το πρωτοποριακό artwork της Eyellusion Team- θα συναντήσεις υποψιασμένες φάτσες περαστικών, παρέες πιτσιρικάδων που χαμογελούν συνωμοτικά, μικρά σκοτεινά στενά δίπλα σε φωτεινές λεωφόρους, μετανάστες που σου απλώνουν το χέρι, ανθρώπινες σχέσεις που παλεύουν να κρατηθούν ζωντανές, εκδηλώσεις οργής, αγανάχτηση για ό,τι σε πνίγει, ελπίδα, λεπτές ισορροπίες, την ποίηση του δρόμου, βαμμένους τοίχους με μια ιδέα που εξαπλώνεται… 

Ίσως καταφέρεις να διακρίνεις τις πινελιές του αξέχαστου Μάνου Ξυδούς που είχε την επιμέλεια παραγωγής. Σίγουρα όμως θα ξαφνιαστείς από τη συμμετοχή του ίδιου του Μάνου σε μια εκτός ορίων rock αγκιτάτσια στην εκπληκτική διασκευή του κλασσικού εργατικού τραγουδιού “Which Side Are You On”.

Ρυθμός, groove, σπουδαίες ερμηνείες και εκρηκτική ενέργεια, σε μια παράσταση με νέες δημιουργίες και αγαπημένες μελωδίες με τη διαφορετική ματιά των KollektivA και τη συμμετοχή των αγαπημένων φίλων τους! Η πρωτοποριακή ομάδα Eyellusion όπως πάντα θα οπτικοποιεί τους μουσικούς συνειρμούς  με τη χρήση original video art και live show.

Στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας ακούγονται ήδη τα τραγούδια τους «Τώρα Πια» και «Which Side Are You On?», ενώ το «Μαίρη μην λυπάσαι πια» που ενορχήστρωσαν και έπαιξαν με τον Μάνο Ξυδούς στον τελευταίο του δίσκο «Όταν θα φύγω ένα βράδυ από δω»  αποτελεί πάντα φόρο τιμής στον αγαπημένο τους δάσκαλο.

KollektivA
Μια ιδέα που εξαπλώνεται… Μια ιδέα που παρασύρει…