Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Η Ηρώ Σαΐα live στον Πυρήνα

Η Ηρώ Σαΐα live στον Πυρήνα
«Λευκό Χαρτί» είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης που θα παρουσιάζει η Ηρώ Σαΐα στη μουσική σκηνή «Πυρήνας» τις

Παρασκευές του Γενάρη.


Η Ηρώ Σαΐα μετά τη \'\'Γυναίκα Τριαντάφυλλο\'\' κάνει ένα μικρό διάλειμμα, παίρνει ένα λευκό χαρτί και σημειώνει τραγούδια αγαπημένα. \'\'Λευκό χαρτί\'\', σαν τη νέα αρχή, σαν την καινούργια ημέρα, σαν το ερωτικό ραβασάκι που ανταλλάσσουν οι έφηβοι στα διαλείμματα.

 

Λευκό χαρτί”, σα να σταματάμε τον χρόνο και να σημειώνουμε πάνω του τραγούδια που αγαπάμε, που μας δίνουν χαρά , που μας προβληματίζουν ή και μας πονάνε αλλά και κάποια νέα που θ’ ακουστούν για πρώτη φορά. \'\'Λευκό χαρτί\'\', όπως εκείνο της ζωής μας που πάνω του γράφουμε σωστά και λάθη, ενίοτε μουτζουρώνουμε ,σβήνουμε και ξεκινάμε ξανά.

 


Τα τραγούδια της παράστασης ενορχηστρώνονται από τον Νεοκλή Νεοφυτίδη. Μαζί της οι μουσικοί: Νεοκλής Νεοφυτίδης (πιάνο), Αντωνία Τσολάκη (Μπάσο),Τάκης Βασιλείου (Κρουστά), Νίκος Παπαναστασίου (ακορντεόν).

Σχετικές ειδήσεις
Οι Μουσικοί συσχετισμοί του Άρη Γραικούση ταξιδεύουν στην Ελλάδα
25.05.2016 14:47
Ο πιανίστας Άρης Γραικούσης μετά την μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Σύλλογος οι φίλοι της μουσικής - μεγάλη βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη», παρουσιάζει το ρεσιτάλ «Μουσικοί Συσχετισμοί» σε επιλεγμένους προορισμούς ανά την Ελλάδα για την καλοκαιρινή περίοδο 2016.
Νύχτες Καλοκαιριού: Η Ηρώ Σαΐα ζωντανά στο Polis Art cafe
04.05.2016 11:52
Η Ηρώ Σαΐα ξεκινάει την καλοκαιρινή σεζόν στις 16 Μαΐου 2016 με μια σειρά εμφανίσεων στον εξωτερικό χώρο του Polis Art cafe.
Μουσικοί συσχετισμοί: Ρεσιτάλ του Άρη Γραικούση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
31.03.2016 17:01
Ο πιανίστας Άρης Γραικούσης στις 14 Μαΐου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Σύλλογος οι φίλοι της μουσικής - Mεγάλη Bιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη» και ώρα 20:30, παρουσιάζει ένα ρεσιτάλ αντιθέσεων και εναλλαγών, με διαχρονικά "κλασσικά" κομμάτια και επιλεγμένα τραγούδια, με τίτλο «Μουσικοί Συσχετισμοί».
O συνθέτης Νεοκλής Νεοφυτίδης ζωντανά στον Ιανό
28.03.2016 13:47
O συνθέτης, πιανίστας και ενορχηστρωτής Νεοκλής Νεοφυτίδης έρχεται το Σάββατο 9 Απριλίου 2016 στον Ιανό, για πρώτη φορά σε μία βραδιά με δικά του τραγούδια από τον προσωπικό του δίσκο «Φαγιούμ».
Τα τραγούδια μας: Αφιέρωμα στο χριστιανικό τραγούδι στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
04.01.2016 10:37
Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης») το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, ώρα 8.30 μμ, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία «Τα τραγούδια μας», ένα αφιέρωμα στο χριστιανικό τραγούδι, τη μουσική κληρονομιά που σημάδεψε τον 20ο και επεκτάθηκε στον 21ο αιώνα, σύμβολο ενός αγώνα αλλά και βιωματική έκφραση πολλών γενεών.