Ο Δημήτρης Μητσοτάκης μαζί με το συγκρότημά του, Ευδαίμονες το Σάββατο 5 Ιουνίου παρουσιάζει στη μουσική σκηνή Αυλαία, τον πρώτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο

επίσης Ευδαίμονες. Θα παίξουν ζωντανά όλα τα τραγούδια της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, όπως το πολύ πετυχημένο Αν, τα Φοβάμαι, Τραβώ γραμμή κ.ά. Στην παράσταση θα ακουστούν και παλιότερα τραγούδια του, γνωστά από τους Ενδελέχεια, παιγμένα με νέο ακουστικό ήχο καθώς επίσης και κομμάτια που αγαπά από τον ευρύτερο χώρο του ελληνικού τραγουδιού ιδωμένα με τρόπο ευδαιμονικό.

Η θητεία του τόσο στο χώρο του ηλεκτρικού όσο και σ’ εκείνον του έντεχνου και ρεμπέτικου τραγουδιού, γίνεται όχημα για μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και ένα μουσικό πρόγραμμα χωρίς όρια και ταμπέλες. Οι Ευδαίμονες αποτελούνται από τους Σταύρο Αναστασιάδη (κοντραμπάσο), Αρετή Κοκκίνου (μαντολίνο, δωδεκάχορδη & ηλ. κιθάρα), Θανάση Σολούκο (ακορντεόν, πιάνο), Γιάννη Τζιάλλα (ακουστική κιθάρα), Γιώργο (bro) Mητσοτάκη (τύμπανα) και μια νέα φωνή στο τραγούδι την Εύα Λαύκα.