To An Club παρουσιάζει τους Invisible Surfers, το συγκρότημα που σχηματίστηκε το 1996 από τον Αλέξη Μπερέκο μετά τη διάλυση των

Blue Jeans, της πιο γνωστής Rockabilly μπάντας της Ελλάδας, όπου ο Alex ήταν τραγουδιστής και κιθαρίστας. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησαν και το πρώτο τους 7 ιντσο, με τίτλο \”It Wont Last Forever\”, στην Bad Elvis Records.

Έχοντας μοιραστεί το stage με ονόματα όπως, μεταξύ άλλων, οι Cramps, Fuzztones, & the Mysterians, Dead Moon, Marky Ramone, Fleshtones, Flaming Stars, κέρδισαν πολλούς φίλους στην Ελλάδα, χάρη στην εκρηκτική σκηνική τους παρουσία.

Το 2002, κυκλοφορεί το “Dogs Killa Cat”, το πρώτο full CD του συγκροτήματος, στην Hitch Hike Records. Πρόκειται για ένα θαυμάσιο album που, με highlights τα “Trippin’ Out Of You” και “Malaguena”, κάνει γνωστό το όνομά τους σε ένα ακόμα πιο ευρύ κοινό στην πατρίδα μας, τραβώντας παράλληλα και το ενδιαφέρον από δισκογραφικές του εξωτερικού.

Το 2004, ο Ανδρέας Ζορμπάς, ένας φίλος της μπάντας που ζούσε στην NYC, προσπάθησε να τους κλείσει κάποιες δουλείες στην Αμερική. Η πρώτη από αυτές ήταν η κυκλοφορία ενός split CD με τους Los Kahunas, από την Αργεντινή, με τον εύγλωττο τίτλο “Waves Of Reverb, Sea Of Fuzz”, στη No Fun Records, το 2005.

Ακολούθησαν πολλές συμμετοχές σε συλλογές και DVDs.

Οι Invisible Surfers ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με την Go-Kustom Records / USA, αρχικά συμμετέχοντας σε δύο Compilation CDs της εταιρείας (\”Wild Ride\”, \”Go-Kustom Goes Surfin\”) και στη συνέχεια δίνοντας 4 τραγούδια για το soundtrack της ταινίας “Hot Rod Girls Save The World”. (Soundtrack and Incidental Music)

Όμως, η πιο σπουδαία στιγμή στη μέχρι τώρα συνεργασία των δύο πλευρών ήταν με την κυκλοφορία του δεύτερου full CD του group “Till That Day του 2009.

Επίσης για τους λάτρεις του βινυλίου κυκλοφόρησε σε περιορισμένα αντίτυπα 500 αριθμημένα από την γαλλική εταιρία PRODUCTION IMPOSSIBLE REC
με τίτλο \”BAD BRAKES\”.

SUPPORT THRILLER

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΝ CLUB!