Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Η Μίλλη Κάραλη και ο Νίκος Λαβράνος στο Αγγέλων Βήμα

Η Μίλλη Κάραλη και ο Νίκος Λαβράνος στο Αγγέλων Βήμα

Πραγματικά γεγονός για τα μουσικά δρώμενα της Αθήνας μπορεί να χαρακτηρισθεί η επανεμφάνιση, μετά από αρκετά χρόνια, της εκφραστικής ερμηνεύτριας Μίλλης Κάραλη και του συνθέτη, ενορχηστρωτή και ενός από τους καλύτερους σολίστες κρουστών οργάνων, Νίκου Λαβράνου.

Πρωτοπόροι στο είδος αυτό, μας οδηγούν σ’ ένα μουσικό ταξίδι, από τη folk στη jazz, με ενδιάμεσους σταθμούς σε tangos και fados, σε ναπολιτάνικα και γαλλικά, σε blues  και σε άλλες “Αναπάντεχες συναντήσεις” που μας φέρνουν μέχρι τον πρωτογενή χώρο του παραδοσιακού.

Μια προσπάθεια που ξεκίνησε το 1981, όταν o Νίκος Λαβράνος δημιούργησε ένα κουαρτέτο jazz και ξεκίνησε μαζί με τη Μίλλη Κάραλη να παρουσιάζει με τεράστια επιτυχία τον κύκλο “Από τη folk στη jazz”, σε διάφορους χώρους στην Αθήνα.

Η αγάπη και η βαθιά γνώση τους στα τραγούδια και στα ακούσματα αυτά, εγγυώνται μια βραδιά που θα μας ταξιδέψει στα βαθιά συναισθήματα που μας προκαλούν οι πολύχρωμες μουσικές του κόσμου!

 

Από 7 έως 30 Ιανουαρίου 2011

 

Συντελεστές:

Μίλλη Κάραλη: τραγούδι
Νίκος Λαβράνος: drums
Γιώργος Κόκκινος: κιθάρα
Νίκος Τσεσμελής: μπάσο
Βασίλης Μούστος: πιάνο

Σχετικές ειδήσεις
Οι «Ένα βήμα μπροστά» live στο Faust
01.06.2016 11:33
Στις 2 Ιουνίου 2016, οι «Ένα βήμα μπροστά» θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στη σκηνή του Faust και σας καλούν σε ένα μικρό όμορφο μουσικό ταξίδι.
Ο Γιάννης Μήτσης και ο Νίκος Μεργιαλής στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
22.03.2016 10:28
Ο Γιάννης Μήτσης, πρώην μέλος στα Ξύλινα Σπαθιά, και ο Νίκος Μεργιαλής από τους Μουσικούς Ιχνηλάτες, ανταμώνουν στην σκηνή του ΓΥΑΛΙΝΟ UP STAGE την Πέμπτη 24 Μαρτίου.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο Stage Live στη Θεσσαλονίκη
18.01.2016 14:40
Ύστερα από τις sold out εμφανίσεις τους στην Αθήνα, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, μια από τις κορυφαίες μας ερμηνεύτριες κι ο Νίκος Πορτοκάλογλου, από τους σημαντικότερους σύγχρονους τραγουδοποιούς, συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι και συναντώνται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη στην σκηνή του Stage Live.
Νίκος Ξυδάκης - Γιώργος Ανδρέου: Η περιοδεία ξεκινά από τη Λαμία και τη Βέροια!
23.11.2015 15:44
Ξεκινώντας το μακρύ μουσικό τους ταξίδι, οι δυο σημαντικοί συνθέτες Νίκος Ξυδάκης και Γιώργος Ανδρέου θα κάνουν μια στάση στη Λαμία, στον Τόπο Τεχνών ΧΩΡΑ, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 και στη Βέροια, στο Χώρο Τεχνών, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015.
D’ Art et d’ Amour στο Αγγέλων Βήμα
06.11.2015 13:44
Το Θέατρο Αγγέλων Βήμα μας προσκαλεί σε δύο βραδιές κλασσικού τραγουδιού με τίτλο D’ Art et d’ Amour.