Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Το Trendy είναι trend και φέτος!

Το Trendy είναι trend και φέτος!
Τρίτη χρονιά για ένα εξαιρετικά πετυχημένο θεατρικό έργο . Το «Trendy» θα σφυράει και φέτος στο Θέατρο Δημήτρης Χορν, ανανεωμένο και εμπλουτισμένο με όλες τις νέες τάσεις...

Τρίτη χρονιά για ένα εξαιρετικά πετυχημένο θεατρικό έργο. Το «Trendy» θα σφυράει και φέτος στο Θέατρο Δημήτρης Χορν, ανανεωμένο και εμπλουτισμένο με όλες τις νέες τάσεις...

Από την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου ξεκινά η φετινή επιθεώρηση , η οποία είναι απλώς μία επανάληψη της περσινής επιτυχίας, καθώς έχουν γραφτεί και νέα νούμερα βασισμένα στα τελευταία πολιτικά, πολιτιστικά και τηλεοπτικά γεγονότα.

Στο θίασο μετέχουν φέτος εκτός από τον Σταμάτη Φασουλή, την Ελένη Καστάνη, τον Γιάννη Ζουγανέλη, την Εφη Παπαθεοδώρου , τον Θαλή Τριανταφύλλου και τον Δημήτρη Τσέλιο, η Τζένη Μπότση, η Σοφία Φαραζή, ο Μίνως Θεοχάρης, ο Νικόλας Μακρής και η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η Λίνα Νικολακοπούλου έχει γράψει τους στίχους της παράστασης, τα σκηνικά είναι του Γιώργου Γαβαλά, τα κοστούμια του Αγγελου Μέντη , ο σχεδιασμός φωτισμών της Ελευθερίας Ντεκώ και οι χορογραφίες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη παράσταση , είναι του Δημήτρη Παπάζογλου.

Info
Το Trendy θα σφυρίξει τρεις φορές
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
Κείμενα: Σταμάτης Φασουλής, Κοσμάς Βίδος, Βαγγέλης Νάσης, Παντελής Καναράκης και δύο κείμενα των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα
Παραγωγή : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ
Πρεμιέρα: 30 Νοεμβρίου
Θέατρο Δημήτρης Χορν, Αμερικής 10-Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3612500

Σχετικές ειδήσεις
Στη χώρα μου, λένε ότι το Τσερνόμπιλ είναι ένα δέντρο που μεγαλώνει, του Δημήτρη Αλεξάκη στο ΚΕΤ
18.10.2016 12:51
Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων παρουσιάζει για 2η σεζόν το έργο του Δημήτρη Αλεξάκη, με τίτλο Στη χώρα μου, λένε ότι το Τσερνόμπιλ είναι ένα δέντρο που μεγαλώνει.
Insenso, του Δημήτρη Δημητριάδη στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών
28.09.2016 15:30
Το θεατρικό έργο του Δημήτρη Δημητριάδη «Insenso», που σκηνοθετεί ο Πέτρος Σεβαστίκογλου με πρωταγωνίστρια την Αλεξάνδρα Καζάζου, φιλοξενείται στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών από 1η μέχρι 9 Οκτωβρίου.
Τρεις αδελφές, του Τσέχωφ στο Θέατρο ΤempusVerum Εν Αθήναις
27.09.2016 13:38
Η Εταιρεία Θεάτρου Εν Δράσει ανεβάζει το αριστούργημα «Τρεις Αδελφές» του Άντον Πάβλοβιτς Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά, από τις 7 Νοεμβρίου 2016 στο ανανεωμένο Θέατρο ΤempusVerum Εν Αθήναις.
Θεατρικό Βραβείο Μελίνα Μερκούρη 2016: Οι υποψηφιότητες
02.03.2016 13:09
Φέτος συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την καθιέρωση του «Θεατρικού Βραβείου Μελίνα Μερκούρη» που απονέμεται σε αναγνώριση της καλύτερης γυναικείας ερμηνείας νέας ηθοποιού της περασμένης θεατρικής περιόδου.
Ο μπαμπάς, του Florian Zeller στο Θέατρο Δημήτρης Χορν
03.11.2015 11:01
Ο Σταμάτης Φασουλής μεταφράζει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο έργο του Florian Zeller, «Ο μπαμπάς», που ανεβαίνει από τον Οκτώβριο στο θέατρο Δημήτρης Χορν.