Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Το Trendy είναι trend και φέτος!

Το Trendy είναι trend και φέτος!
Τρίτη χρονιά για ένα εξαιρετικά πετυχημένο θεατρικό έργο . Το «Trendy» θα σφυράει και φέτος στο Θέατρο Δημήτρης Χορν, ανανεωμένο και εμπλουτισμένο με όλες τις νέες τάσεις...

Τρίτη χρονιά για ένα εξαιρετικά πετυχημένο θεατρικό έργο. Το «Trendy» θα σφυράει και φέτος στο Θέατρο Δημήτρης Χορν, ανανεωμένο και εμπλουτισμένο με όλες τις νέες τάσεις...

Από την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου ξεκινά η φετινή επιθεώρηση , η οποία είναι απλώς μία επανάληψη της περσινής επιτυχίας, καθώς έχουν γραφτεί και νέα νούμερα βασισμένα στα τελευταία πολιτικά, πολιτιστικά και τηλεοπτικά γεγονότα.

Στο θίασο μετέχουν φέτος εκτός από τον Σταμάτη Φασουλή, την Ελένη Καστάνη, τον Γιάννη Ζουγανέλη, την Εφη Παπαθεοδώρου , τον Θαλή Τριανταφύλλου και τον Δημήτρη Τσέλιο, η Τζένη Μπότση, η Σοφία Φαραζή, ο Μίνως Θεοχάρης, ο Νικόλας Μακρής και η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η Λίνα Νικολακοπούλου έχει γράψει τους στίχους της παράστασης, τα σκηνικά είναι του Γιώργου Γαβαλά, τα κοστούμια του Αγγελου Μέντη , ο σχεδιασμός φωτισμών της Ελευθερίας Ντεκώ και οι χορογραφίες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη παράσταση , είναι του Δημήτρη Παπάζογλου.

Info
Το Trendy θα σφυρίξει τρεις φορές
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
Κείμενα: Σταμάτης Φασουλής, Κοσμάς Βίδος, Βαγγέλης Νάσης, Παντελής Καναράκης και δύο κείμενα των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα
Παραγωγή : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ
Πρεμιέρα: 30 Νοεμβρίου
Θέατρο Δημήτρης Χορν, Αμερικής 10-Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3612500

Σχετικές ειδήσεις
«Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω» στο θέατρο Άβατον
23.11.2016 11:09
«Οι 100 ρόλοι που δεν πρόλαβα να παίξω» είναι ένας μονόλογος, γεμάτος χιούμορ, αυτοσαρκασμό και υπαρξιακό προβληματισμό στον οποίο πρωταγωνιστεί ο Δημήτρης Φραγκιόγλου. Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Δημήτρης Μακαλιάς και την πρωτότυπη μουσική ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης.
Τέχνη, ένας μονόλογος του Δημήτρη Δημητριάδη στο Bios
11.11.2016 15:29
Ο Δημήτρης Τσιάμης παρουσιάζει στο Bios τον μονόλογο Τέχνη, ένα κείμενο του Δημήτρη Δημητριάδη που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό.
Στη χώρα μου, λένε ότι το Τσερνόμπιλ είναι ένα δέντρο που μεγαλώνει, του Δημήτρη Αλεξάκη στο ΚΕΤ
18.10.2016 12:51
Το Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων παρουσιάζει για 2η σεζόν το έργο του Δημήτρη Αλεξάκη, με τίτλο Στη χώρα μου, λένε ότι το Τσερνόμπιλ είναι ένα δέντρο που μεγαλώνει.
Insenso, του Δημήτρη Δημητριάδη στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών
28.09.2016 15:30
Το θεατρικό έργο του Δημήτρη Δημητριάδη «Insenso», που σκηνοθετεί ο Πέτρος Σεβαστίκογλου με πρωταγωνίστρια την Αλεξάνδρα Καζάζου, φιλοξενείται στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών από 1η μέχρι 9 Οκτωβρίου.
Τρεις αδελφές, του Τσέχωφ στο Θέατρο ΤempusVerum Εν Αθήναις
27.09.2016 13:38
Η Εταιρεία Θεάτρου Εν Δράσει ανεβάζει το αριστούργημα «Τρεις Αδελφές» του Άντον Πάβλοβιτς Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά, από τις 7 Νοεμβρίου 2016 στο ανανεωμένο Θέατρο ΤempusVerum Εν Αθήναις.