Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Σκυλιά στο Πάρκο

Σκυλιά στο Πάρκο
Η Ομάδα Καλλιτεχνών Ούγκα Κλάρα παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά την παράσταση \"Σκυλιά στο Πάρκο\" (ZOO STORY) του Edward Albee, στον 3ο Όροφο, τον καινούριο χώρο τέχνης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:30.

Η Ομάδα Καλλιτεχνών Ούγκα Κλάρα παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά την παράσταση \"Σκυλιά στο Πάρκο\" (ZOO STORY) του Edward Albee, στον 3ο Όροφο, τον καινούριο χώρο τέχνης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:30.

Μία πολυσυλλεκτική performance για την τραγικότητα της καθημερινότητας σε αντίθεση με τα \"τραγικά\" γεγονότα στους τίτλους των εφημερίδων και της τηλεόρασης.

Με αφορμή την Ιστορία του Ζωολογικού Κήπου του Edward Albee γύρω από έναν κεντρικό θεατρικό άξονα συνυπάρχουν η γλυπτική, το video-art, ο σύγχρονος χορός, η μουσική . Μια καλλιτεχνική ανάμειξη που λειτουργεί γόνιμα και επιτείνει τον ιδεολογικό πυρήνα του κειμένου, τοποθετώντας τον, όσο ποτέ άλλοτε στο σήμερα.

Η σκηνοθεσία και τα σκηνικά είναι του Δημήτρη Σακατζή, η μετάφραση της Πένυς Φυλακτάκη
τα κοστούμια και οι φωτισμοί του Κωνσταντίνου Σουλιώτη και η μουσική του Δημήτρη Δαλέζη.

Παίζουν: Κώστας Ισαακίδης, Δημήτρης Κουρέας, Βαγγέλης Μανιτάκης, Μάριος Μεβουλιώτης, Κώστας Αναστασίου, Βασίλης Νάρντι

INFO
Χώρο Τέχνης 3ος Όροφος
Καθολικών 4
Παραστάσεις: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή στις 21:30
Εισιτήρια: 15 ευρώ, φοιτητικό 10 ευρώ
Πληροφορίες-Κρατήσεις:2310 535747

Σχετικές ειδήσεις
Τέχνη, ένας μονόλογος του Δημήτρη Δημητριάδη στο Bios
11.11.2016 15:29
Ο Δημήτρης Τσιάμης παρουσιάζει στο Bios τον μονόλογο Τέχνη, ένα κείμενο του Δημήτρη Δημητριάδη που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό.
 Αυτός και το πανταλόνι του, του Ιάκωβου Καμπανέλλη για 2η χρονιά στον Πολυχώρο Underground
02.09.2016 12:50
Στον Πολυχώρο Underground παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά λόγω επιτυχίας, η παράσταση «ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΑΛΟΝΙ ΤΟΥ» του Ιάκωβου Καμπανέλλη, με τον Κώστα Αρζόγλου, σε σκηνοθεσία Βάνας Πεφάνη από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
Mall, της Στέλλας Παπαδημητρίου από την ομάδα CASUALI στο Δημοτικό Θέατρο Άνετον
19.04.2016 14:25
Η ομάδα CASUALI ύστερα από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στο θέατρο Αυλαία και στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Μελίνα Μερκούρη», συνεχίζει την παράσταση του έργου «Mall» της Στέλλας Παπαδημητρίου, σε σκηνοθεσία Στεφανίας Παπαμιχαήλ, στο Θέατρο Άνετον, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης «Ανοιχτή Σκηνή – Θεατρικές Φωνές της Πόλης», Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή στις 22, 23 και 24 Απριλίου.
Το Γαμοπίλαφο, του Πάρι Τακόπουλου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
29.12.2015 11:27
Το «Θεατρικό Φυτώριο Αίγινας» του Νίκου Καλαμό, παρουσιάζει «Το Γαμοπίλαφο», ένα θεατρικό μονόπρακτο του Πάρι Τακόπουλου, για τρεις ημέρες: Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016, στις 21:00, στο Black Box του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης.
Πού να σου εξηγώ…στοιχειωμένη αθωότητα, για δεύτερη χρονιά στο Life n’ Art Theater
16.12.2015 13:10
Το Life n’ Art Theater παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά την παράσταση «Πού να σου εξηγώ…στοιχειωμένη αθωότητα», σε σκηνοθεσία Ευτυχίας Αργυροπούλου, κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 21.30.