Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Οι Rosewood Brothers, οι Illegal Operation, και οι Satyros Larousse στο Αn Club

Οι Rosewood Brothers, οι Illegal Operation, και οι Satyros Larousse στο Αn Club
Οι Rosewood Brothers, οι Illegal Operation, και οι Satyros Larousse, θα εμφανιστούν την Πέμπτη …

30 Δεκεμβρίου 2010 στο An Club.

 


Η ιστορία των SATYROS LAROUSSE ξεκίνησε στα τέλη του 2006 όταν η Angel Lo Verde σχημάτισε τον πυρήνα τους και με τη συμβολή των Λαμπρινή Καρακώστα , Αλέκου Αράπη, Stefano Mitri & Luigi Perico συμπληρώθηκε το βασικό line up τους.


Εκτός από πολυεθνικό πρόκειται και για ένα πολυσυλλεκτικό σχήμα.

 


Οι ποικίλες επιρροές και εμπειρίες των μελών τους συνθέτουν ένα πρωτότυπο Soul/Blues/Funk/Rock ηχητικό μωσαϊκό, το οποίο μέσω λειτουργικών αντιθέσεων έχει ως αποτέλεσμα το καθαρά προσωπικό τους ύφος.

 

Έχουν ήδη εμφανιστεί σε αρκετούς χώρους της Αθήνας, είτε σε προσωπικά set, είτε μαζί με άλλα σχήματα. Οι πρώτες αλληλεπιδράσεις με τον κόσμο φανερώνουν αφενός ότι το fun που έχουν οι ίδιοι πάνω στη σκηνή έχει αμφίδρομη σχέση με όσους τους παρακολουθούν και αφετέρου ότι είναι αρκετά δεμένοι ώστε να διατηρούν το ενδιαφέρον αμείωτο καθ’ όλη τη διάρκεια του live.

 


Το line-up έχει ως εξής:
Angel Lo Verde - vocals, percussion
Lambrini Karakosta - backing vocals, percussion
Alekos Arapis - bass
Stefano Mitri - guitars
Luigi Perico - drums

 

Απολαυστικοί, απρόβλεπτοι, χαρισματικοί, ILLEGAL OPERATION. Oι συναυλίες τους πολλές, τα σχόλια που έχουν αποσπάσει από κοινό και κριτικούς κολακευτικά, είναι διαφορετικοί και σπάνιοι στο είδος που παίζουν.

 

Οι ROSEWOOD BROTHERS δημιουργήθηκαν πριν από 4 χρόνια στην Αθήνα. Μετά από αρκετές αλλαγές στο lineup, το συγκρότημα αποτελείται πλέον από πέντε μέλη με την περιστασιακή συμμετοχή των πρόσθετων μουσικών. Ο συνδυασμός του αμερικανικού μουσικού πολιτισμού και η τα μοναδικά στοιχεία και προσωπικό χαρακτήρα δημιουργεί μια νέα προσέγγιση για την παράδοση, φιλτραρισμένο μέσα από τα σύγχρονα πρότυπα μουσικής του σήμερα. Η μπάντα αυτή τη στιγμή εργάζεται για υλικό για το πρώτο τους άλμπουμ και ελπίζει να κερδίσει ένα μέρος στα μουσικά δρώμενα της πόλης.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Theodore live στο Six d.o.g.s
30.11.2016 16:42
Στις 10 Δεκεμβρίου ο Theodore θα βρεθεί στο six d.o.g.s στην Αθήνα για ένα ξεχωριστό live με κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
Οι Illegal Operation live στο Faust
16.11.2016 11:56
Οι ILLEGAL OPERATION ενώνουν τις μαγικές τους δυνάμεις την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 και εμφανίζονται στο FAUST.
Baby Guru, Whereswilder και Voyage Limpid Sound live στο An Club
28.09.2016 17:10
Τρεις μπάντες στα πρόθυρα νέων δισκογραφικών κυκλοφοριών θα εμφανιστούν στη σκηνή του An Club την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.
Σπύρος Παναγιωτόπουλος & Brothers from another mother στο Τρένο στο Ρουφ
28.06.2016 14:00
Με εκλεκτές τζαζ μελωδίες πλημμυρίζει η Αποβάθρα την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 από έναν παλιό γνώριμο jazzman του Τρένου στο Ρουφ, τον Σπύρο Παναγιωτόπουλο και τους Brothers from another mother.

Illegal Operation, Appalachian Cobra Worshipers και Μανώλης Αγγελάκης και τα Θηρία live στο Ίλιον plus
11.04.2016 13:46
Η ιδέα ρίχτηκε στο τραπέζι, "Αφού έχουμε τρεις μπάντες και είμαστε οι ίδιοι μουσικοί, δεν τις παρουσιάζουμε και τις τρεις σε ένα live να τελειώνουμε;" Ε, λοιπόν θα γίνει!