Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Η Anne Paceo στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Η Anne Paceo στο Γαλλικό Ινστιτούτο
Η Anne Paceo το νέο χαμόγελο της Γαλλικής τζαζ, θα χαρίσει μια υπέροχη μουσική βραδιά στο Auditorium του Γαλλικού

Ινστιτούτου Αθηνών, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011. Έχει καταφέρει σε ηλικία 26 να σαρώσει πολλά από τα γαλλικά τζαζ Βραβεία και  να την επιλέξουν για να παίξει στην Νέα Υόρκη στο πρώτο μέρος του Libération Music Orchestra του Charlie Haden.


Έχει κυκλοφορήσει 2  CD  με το τρίο της “ Τriphase”  και παράλληλα παίζει σαν sideman με τους Christian Escoudé , Rhoda Scott, China Moses, Bloody Mary, Dan Tepfer, Raphael Imbert, Αlain Jean Marie, Stephane Kochoyan…

 

 

Εμφανίζεται στις 28  Ιανουαρίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών για μια μοναδική τζαζ βράδια με τον Γιώργο Κοντραφούρη όποιος έχει κατακτήσει μια εντελώς προσωπική «γλώσσα» στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το Hammond του, και τον ευφυή τρομπετίστα Ανδρέα Πολυζωγοπουλο  την ισχυρή προσωπικότητα του βραβευμένου PolyQuartet, ο oποίος επελέχθει επίσης στην European Youth Orchestra το 2010.

Εκρηκτικό τρίο !

 

 

ANNE PACEO, baguettes magiques ! 
Anne Paceo drums, Andreas Polyzogopoulos trumpet, George Kontrafouris Hammond Organ.

Σχετικές ειδήσεις
Οι αυλοί του βασιλιά: Συναυλία από την ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
25.11.2016 13:44
Με τίτλο «Οι αυλοί του βασιλιά» η συναυλία που θα δώσει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, υπό τη μουσική διεύθυνση του Μιχάλη Οικονόμου, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στις 20.30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, σε συνεργασία με τη Γαλλική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, είναι αφιερωμένη στο μεγαλοπρεπές εκκλησιαστικό όργανο και σε τρία εμβληματικά έργα γραμμένα γι αυτό.
Music & Ballet Gala στο 2o Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου
03.08.2016 15:51
Το γκαλά μουσικής και χορού που λαμβάνει χώρα στις 21 Αυγούστου 2016 στην Άνδρο, θα σας χαρίσει μια υπέροχη βραδιά χάρη στη μοναδική παρουσία πολλά υποσχόμενων νέων χορευτών μπαλέτου και μουσικών από την Όπερα του Παρισιού, καθώς και με την παρουσίαση των έργων Caspian Suite και Medianoche σε παγκόσμια πρεμιέρα.
Angélique Ionatos Trio live στην ταράτσα του Γαλλικού Ινστιτούτου
15.06.2016 12:27
Το Γαλλικό Ινστιτούτο μας προσκαλεί στην ταράτσα του σε μία συναυλια με το Angélique Ionatos Trio.
Συναυλία λήξης της Γιορτής της Γαλλοφωνίας με τον Saro Demirdjian
24.03.2016 16:14
Το Γαλλικό Ινστιτούτο μας προσκαλεί στη συναυλία του Saro Demirdjian, η οποία θα σημάνει και τη λήξη της φετινής γιορτής της Γαλλοφωνίας.
Αφιέρωμα στον Ζαν Σιμπέλιους στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης
20.01.2016 14:53
Το Κρατικό Ωδείο παρουσιάζει το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, σε συνεργασία με το Φινλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών, ένα αφιέρωμα στα 150 χρόνια από τη γέννηση του Ζαν Σιμπέλιους με τους διακεκριμένους μουσικούς, Δημήτρη Πάτρα, βιολοντσέλο και Ρέμα Ραγιάς, πιάνο.