Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Η ιστορία του Solomon Kane στους κινηματογράφους

Η ιστορία του Solomon Kane στους κινηματογράφους

Η Hollywood Entertainment φέρνει στις ελληνικές αίθουσες την ιστορία του μισθοφόρου καπετάνιου Solomon Kane ...

 

από την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου.

Ο Solomon Kane είναι ένας μισθοφόρος καπετάνιος του 16ου αιώνα. Οπλισμένος με πιστόλια και σπαθιά, μαζί με τους άντρες του, εξαπολύει τα αιμοσταγή ένστικτά του στους διαδοχικούς πολέμους της Αγγλίας σε όλες τις ηπείρους, χαράζοντας μια αιματηρή πορεία μέχρι μια εξωτική πόλη στη βόρεια Αφρική.

 

Όμως, όταν ο Kane αποφασίζει να επιτεθεί σε ένα κοντινό κάστρο για να λεηλατήσει τους φημολογούμενους πλούτους του, η αποστολή του θα αποβεί μοιραία. Ένας-ένας οι άντρες του, εξουδετερώνονται από τα δαιμονικά πλάσματα μέχρι που ο ίδιος μένει μόνος απέναντι στον απεσταλμένο από τα βάθη της κόλασης Θεριστή του Διαβόλου, που διεκδικεί την διεφθαρμένη ψυχή του. Αν και κατορθώνει να δραπετεύσει, ξέρει ότι πρέπει τώρα να εξαγοραστεί με το να απαρνηθεί τη βία και να αφιερωθεί πλήρως σε μια ειρηνική και αγνή ζωή.

 

Η νέα του αντίληψη, εντούτοις, τίθεται γρήγορα υπό δοκιμή όταν «οργώνει» την Αγγλία η οποία ερημώνεται από τους διαβολικούς επιδρομείς που καθοδηγούνται από τον μασκοφόρο Overlord. Αφότου αποτυγχάνει να αποτρέψει ο Kane τη βάναυση σφαγή των Crowthorns, μιας πουριτανικής οικογένειας που ήταν φιλική μαζί του, ορκίζεται να βρει και να ελευθερώσει την υπόδουλη κόρη τους Meredith, ακόμα κι αν διακυβεύσει την ψυχή του, με το να εξασκήσει τα δολοφονικά του ταλέντα για μια υψηλότερη αιτία. Η καθοριστική αναζήτησή του τον φέρνει τελικά πρόσωπο με πρόσωπο με τα θανάσιμα μυστικά της οικογένειάς του, όσο προσπαθεί να σώσει την Meredith και όλη την Αγγλία από τις δυνάμεις του κακού.

Σχετικές ειδήσεις
Η Οδύσσεια, του Ζερόμ Σαλ
05.12.2016 15:19
Η νέα ταινία του Ζερόμ Σαλ, Οδύσσεια, από τις μεγαλύτερες παραγωγές στην ιστορία του ευρωπαϊκού σινεμά, κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, από την Rosebud.21.
Επίσημη ιστορία, του Λουίς Πουένσο
17.11.2016 11:09
Η σημαντική ταινία του Λουίς Πουένσο, Επίσημη Ιστορία, κυκλοφορεί ψηφιακά αποκατεστημένη στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου από την Weirdwave.
Μια υπέροχη ιστορία, του Alfred Zeisler ξανά στους κινηματογράφους
21.06.2016 13:38
Η ταινία του Alfred Zeisler, Μια υπέροχη ιστορία, με πρωταγωνιστή τον ανεπανάληπτο Gary Grand και την ντίβα της εποχής Mary Brian, έρχεται, 80 χρόνια μετά, ξανά στους κινηματογράφους από τις 26 Ιουνίου 2016.
Τα 13 λεπτά που δεν άλλαξαν την ιστορία, του Oliver Hirschbiegel
18.04.2016 15:47
Η Feelgood παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 21 Απριλίου 2016 την ταινία Τα 13 λεπτά που δεν άλλαξαν την ιστορία, του Oliver Hirschbiegel.
Έξοδος 1826: μια αληθινή ιστορία για την «Έξοδο του Μεσολογγίου»
07.03.2016 15:46
Μια από τις πιο φιλόδοξες και αξιόλογες παραγωγές της χρονιάς, αποτελεί η ταινία "Έξοδος 1826", η οποία κερδίζει καθημερινά εκατοντάδες νέους υποστηρικτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που προσμένουν με ανυπομονησία την ολοκλήρωση της ταινίας και την προβολή της στους κινηματογράφους και σε φεστιβάλ, σε μια εποχή που οι Ελληνικές παραγωγές είναι ελάχιστες.