Η Hollywood Entertainment φέρνει στις ελληνικές αίθουσες την ιστορία του μισθοφόρου καπετάνιου Solomon Kane

από την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου.

Ο Solomon Kane είναι ένας μισθοφόρος καπετάνιος του 16ου αιώνα. Οπλισμένος με πιστόλια και σπαθιά, μαζί με τους άντρες του, εξαπολύει τα αιμοσταγή ένστικτά του στους διαδοχικούς πολέμους της Αγγλίας σε όλες τις ηπείρους, χαράζοντας μια αιματηρή πορεία μέχρι μια εξωτική πόλη στη βόρεια Αφρική.

Όμως, όταν ο Kane αποφασίζει να επιτεθεί σε ένα κοντινό κάστρο για να λεηλατήσει τους φημολογούμενους πλούτους του, η αποστολή του θα αποβεί μοιραία. Ένας-ένας οι άντρες του, εξουδετερώνονται από τα δαιμονικά πλάσματα μέχρι που ο ίδιος μένει μόνος απέναντι στον απεσταλμένο από τα βάθη της κόλασης Θεριστή του Διαβόλου, που διεκδικεί την διεφθαρμένη ψυχή του. Αν και κατορθώνει να δραπετεύσει, ξέρει ότι πρέπει τώρα να εξαγοραστεί με το να απαρνηθεί τη βία και να αφιερωθεί πλήρως σε μια ειρηνική και αγνή ζωή.

Η νέα του αντίληψη, εντούτοις, τίθεται γρήγορα υπό δοκιμή όταν «οργώνει» την Αγγλία η οποία ερημώνεται από τους διαβολικούς επιδρομείς που καθοδηγούνται από τον μασκοφόρο Overlord. Αφότου αποτυγχάνει να αποτρέψει ο Kane τη βάναυση σφαγή των Crowthorns, μιας πουριτανικής οικογένειας που ήταν φιλική μαζί του, ορκίζεται να βρει και να ελευθερώσει την υπόδουλη κόρη τους Meredith, ακόμα κι αν διακυβεύσει την ψυχή του, με το να εξασκήσει τα δολοφονικά του ταλέντα για μια υψηλότερη αιτία. Η καθοριστική αναζήτησή του τον φέρνει τελικά πρόσωπο με πρόσωπο με τα θανάσιμα μυστικά της οικογένειάς του, όσο προσπαθεί να σώσει την Meredith και όλη την Αγγλία από τις δυνάμεις του κακού.