Οι Jive Aces έρχονται στο Gazarte για να χαρίσουν στο κοινό ένα Χριστουγεννιάτικο party με rat pack, jump and jive και φυσικά swing

ρυθμούς την παραμονή των Χριστουγέννων και ανήμερα το βράδυ.

Οι Jive Aces που θεωρούνται διεθνώς από τους πλέον ειδικούς διασκεδαστές. Είναι η μπάντα με τα περισσότερα καλέσματα ανά τον κόσμο στο είδος της.

Ποιο είναι αυτό;

Όλες οι μεγάλες και γνώριμες επιτυχίες των δεκαετιών  30’s, 40’s, 50’s σε μοντέρνες ενορχηστρώσεις .

Οι Jive Aces συνδυάζουν το beat, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό του rock and roll, με την διασκέδαση και το ρυθμό του swing, όλα αυτά σε ένα. Το μουσικό τους ταξίδι ξεκίνα από τον Elvis Pricley και τον Bill Haley και φτάνει ως τον Louis Prima και τον Frank Sinatra.

Χτύπημα τον ποδιών, παλαμάκια, στριφογύρισμα στον ξέφρενο ρυθμό του swing είναι αυτά που πηγάζουν αυθόρμητα μέσα από τα μέλη της μπάντας όταν βρίσκονται στην σκηνή. Οι Jive Aces τρελαίνονται για τον ρυθμό και τον χορό μα πιο πολύ τους αρέσει να μεταδίδουν την ενέργεια τους στο κόσμο.

Αυτό θα γίνει και στο Gazarte 24 και 25 Δεκεμβρίου.

Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μια βραδιά που δεν πρέπει κανείς να χάσει! Οι Jive Aces είναι μια πλήρης επταμελής ορχήστρα με μεγάλη άνεση στο πάλκο και μοναδική σκηνική παρουσία που μπορούν, θέλουν, και  πάνω από όλα υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά Χριστουγέννων!