Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Φέρδεστερν live στο Noiz

Φέρδεστερν live στο Noiz
Μια πρωτότυπη μουσικοθεατρική παράσταση , το Φέρδεστερν με τον Γιώργο Χρανιώτη και τη Ντορίνα Θεοχαρίδου θα παρουσιαστεί στο

Noiz, την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010.

 


Τι είναι το φέρδερστερν;
Είναι μικρό; Είναι μεγάλο; Είναι κρατίδιο; Είναι μαγικό;
Σιωπηλό; Τι χρώμα έχει; Είναι όνομα; Πρόσωπο, πράγμα;
Θα τα πούμε όλα πίνοντας και τραγουδώντας.


 

Μια πρωτότυπη μουσικο-χορευτική παράσταση, με έντονο το στοιχείο του θεατρικού αυτοσχεδιασμού συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά. Σύντομοι διάλογοι , με εξαιρετικές ερμηνείες στο τραγούδι και μία εκπληκτική ορχήστρα να τους συνοδεύει.

 

Στο πρόγραμμα , μια επιλογή από μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες Blues, rock, jazz, Funky soul και λίγες αγαπημένες ελληνικές διασκευές!


“Θα τα πούμε όλα πίνοντας και τραγουδώντας.”


Τραγουδάνε και μιλάνε: Γιώργος Χρανιώτης, Ντορίνα Θεοχαρίδου


Οι μουσικοί: Νίκος Καπηλίδης / Drums, Πέτρος Δραγούμης / Μπάσο , Sam Marlieri / Σαξόφωνο, Νίκος Αναδιώτης / Ηλ. Κιθάρα


Σχετικές ειδήσεις
Sharrie Williams  & The Wiseguys live στο Half Note
09.11.2016 14:43
Μια φωνή που συγκλονίζει τραγουδώντας τα soulful blues του 21ου αιώνα. Με ένα ρεπερτόριο που πιάνει όλη την γκάμα: από το κλασικό gospel ως το σύγχρονο rockin’ funk. H Sharrie Williams μαζί με το γκρουπ της Wiseguys έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club.
Τα τραγούδια που χάιδεψε ο χρόνος... στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
21.09.2016 11:51
Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016, θα παρουσιαστεί η μουσικοθεατρική παράσταση Τα τραγούδια που χάιδεψε ο χρόνος..., στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, με τους Γιάννη Μπέζος, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Ανδριάνα Μπάμπαλη.
ΒΟΜΒ από την ομάδα του Take Over στο Ρομάντσο
25.05.2016 13:56
Η ομάδα του Take Over μετά την πρωτότυπη συναυλία mash. EXPANDING THE ATHENS LIVE SOUND, παρουσιάζει το BOMB. Πρόκειται για ένα πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής που ενσωματώνει την τέχνη της performance.
Ο θρυλικός κόσμος του Τομ Γουέιτς στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
31.03.2016 10:13
Αθέατες πλευρές του πολύπλευρου και αιρετικού έργου του Τομ Γουέιτς έρχεται να διαφωτίσει η Γεωργία Συλλαίου με την πρωτότυπη παράσταση «Μια μικρή σταγόνα δηλητήριο» (A little drop of poison), που θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 4 Απριλίου, στις 9 μ.μ.
Η πρωτότυπη μοντέρνα Όπερα «Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ» στη Galerie Δημιουργών
21.03.2016 14:57
Η Galerie Δημιουργών φιλοξενεί το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 την πρωτότυπη μοντέρνα Όπερα «Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ», η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο (+Cd) της Μάνιας Βλαχογιάννη.