Ο Πολιτισμικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων σε συνεργασία με τις Κατασκηνώσεις Χαρούμενα Παιδιά- Χαρούμενα …

Νιάτα παρουσιάζουν την «20η Έκθεση Προσφοράς Έργων Τέχνης και Λόγου» με έργα μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών, αλλά και πολλά βιβλία. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων από 22 Δεκεμβρίου 2010 έως 9 Ιανουαρίου 2011.

Τομπάζης, Τέτσης, Βακιρτζής, Βαρλάμος, Παντελιάς, Δεσεκόπουλος, Πρέκας, Γκόνου και περισσότεροι από 50 καλλιτέχνες, ζωγράφοι, χαράκτες και γλύπτες, προσφέρουν έργα τους με σκοπό να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για τις δράσεις που οργανώνουν οι Κατασκηνώσεις Χαρούμενα Παιδιά- Χαρούμενα Νιάτα.

Τα έσοδα της έκθεσης θα διατεθούν για τις εμψυχωτικές και δημιουργικές δραστηριότητες που οργανώνονται για παιδιά και νέους και κυρίως για τη δωρεάν φιλοξενία 140 παιδιών οικονομικών μεταναστών και προσφύγων, από την Ελλάδα και άλλες 14 χώρες, στις κατασκηνώσεις που λειτουργούν τα καλοκαίρια.

Λίγα Λόγια για τα Χαρούμενα Παιδιά- Νιάτα


Τα Χαρούμενα Παιδιά- Χαρούμενα Νιάτα είναι μια ΜΚΟ με περισσότερους από 80 ενεργούς εθελοντές. Από το 1932 έχει βοηθήσει περισσότερα από 15.000 παιδιά της μεγάλης ανάγκης με τη βοήθεια περίπου 3.000 Ελλήνων και ξένων εθελοντών.