Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Εικαστικό Art Bazaar στη Γκαλερί Τεχνοχώρος

Εικαστικό Art Bazaar στη Γκαλερί Τεχνοχώρος

Η Γκαλερί «Τεχνοχώρος» στα Γιάννενα κλείνοντας έναν κύκλο εκθέσεων για το 2010 οργανώνει σε συνεργασία με το Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών

 

Τεχνών Βορείου Ελλάδος (Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε.) εικαστικό bazaar, με έργα τέχνης σε μοναδικές τιμές!

 

Συμμετέχουν 55 εικαστικοί, από τους χώρους της ζωγραφικής, χαρακτικής, γλυπτικής και κατασκευών.  Έτσι θα δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες να δουν μια πραγματικά υπέροχη έκθεση έργων τέχνης. Θα εκτεθούν έργα με μια ποικιλία εκφραστικών μέσων και προσεγγίσεων και ο επισκέπτης θα γίνει κοινωνός σύγχρονων ρευμάτων και τάσεων στην τέχνη.

 

Η ιδιαιτερότητα, βέβαια, είναι η εξής: παρά το γεγονός ότι τα μέλη του ΣΚΕΤΒΕ που συμμετέχουν έχουν πλούσια δράση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τα έργα του Εικαστικού Bazaar θα έχουν πολύ χαμηλές τιμές, πραγματικά εορταστικές. Έτσι θα έχει την ευκαιρία ο καθένας να κάνει μοναδικά δώρα  ή και να ξεκινήσει (ή να διευρύνει) μια προσωπική συλλογή με πολύ μικρό κόστος.

 

Με το Bazaar αυτό συνεχίζεται η επιτυχημένη συνεργασία της Γκαλερί «Τεχνοχώρος» με τον Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε. που εγκαινιάστηκε το Μάρτιο του 2010 με την έκθεση Μινιατούρας.

Σχετικές ειδήσεις
Heard, έκθεση του Θανάση Λάλα στον Εικαστικό Kύκλο Sianti
06.02.2017 11:36
«Πόσο σκληρή πρέπει να ’ναι μια καρδιά για να αντέξει την προδοσία;». Σε αυτό το ερώτημα καλείται να απαντήσει ο Θανάσης Λάλας μέσα από την ατομική του έκθεση με τίτλο Heard, η οποία θα φιλοξενηθεί στον Εικαστικό Kύκλο Sianti και θα εγκαινιαστεί την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 το απόγευμα.
Έκθεση του Αντώνη Βολανάκη στη Γκαλερί Cube
09.11.2016 15:58
Η Γκαλερί Cube, εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τον εικαστικό Αντώνη Βολανάκη και παρουσιάζει την καινούρια του δουλειά, στην ατομική του έκθεση με τίτλο “ Α HERSTORY: something old, something new, something borrowed, something blue ”. Τα έργα που παρουσιάζονται είναι χειροποίητα κεραμικά, υφαντά και φωτογραφίες από την σειρά Holy Women και έχουν δημιουργηθεί τα δύο τελευταία χρόνια.
Beyond the Frame: ομαδική έκθεση στη Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου
22.08.2016 10:32
Εγκαινιάζεται την Τετάρτη 24 Αυγούστου, η ομαδική έκθεση με τίτλο «Beyond the Frame», στην Γκαλερί Σκουφά Μυκόνου, ολοκληρώνοντας το εικαστικό πρόγραμμα της Γκαλερί Σκουφά Μύκονος για το Καλοκαίρι του 2016.
Bitten: Έκθεση της Δέσποινας Κωνσταντίνου στην Γκαλερί Cube
25.05.2016 12:39
Η Γκαλερί Cube, ξεκινά τη συνεργασία με την εικαστικό Δέσποινα Κωνσταντίνου παρουσιάζοντας την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 τη δουλειά της, στην ατομική έκθεση με τίτλο “Bitten”.
Η απονομή του Εικαστικού Βραβείου «Γιάννης Μόραλης»
02.03.2016 13:14
Απονεμήθηκε τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Δημ. Μητρόπουλος), το πρώτο Εικαστικό Βραβείο «Γιάννης Μόραλης» στον εικαστικό και ακαδημαϊκό Παναγιώτη Τέτση, παρουσία της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου και του Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρίου Αριστείδη Μπαλτά.