Η Γκαλερί «Τεχνοχώρος» στα Γιάννενα κλείνοντας έναν κύκλο εκθέσεων για το 2010 οργανώνει σε συνεργασία με το Σύλλογο Καλλιτεχνών Εικαστικών

Τεχνών Βορείου Ελλάδος (Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε.) εικαστικό bazaar, με έργα τέχνης σε μοναδικές τιμές!

Συμμετέχουν 55 εικαστικοί, από τους χώρους της ζωγραφικής, χαρακτικής, γλυπτικής και κατασκευών.  Έτσι θα δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες να δουν μια πραγματικά υπέροχη έκθεση έργων τέχνης. Θα εκτεθούν έργα με μια ποικιλία εκφραστικών μέσων και προσεγγίσεων και ο επισκέπτης θα γίνει κοινωνός σύγχρονων ρευμάτων και τάσεων στην τέχνη.

Η ιδιαιτερότητα, βέβαια, είναι η εξής: παρά το γεγονός ότι τα μέλη του ΣΚΕΤΒΕ που συμμετέχουν έχουν πλούσια δράση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τα έργα του Εικαστικού Bazaar θα έχουν πολύ χαμηλές τιμές, πραγματικά εορταστικές. Έτσι θα έχει την ευκαιρία ο καθένας να κάνει μοναδικά δώρα  ή και να ξεκινήσει (ή να διευρύνει) μια προσωπική συλλογή με πολύ μικρό κόστος.

Με το Bazaar αυτό συνεχίζεται η επιτυχημένη συνεργασία της Γκαλερί «Τεχνοχώρος» με τον Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε. που εγκαινιάστηκε το Μάρτιο του 2010 με την έκθεση Μινιατούρας.