Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Ο Δημήτρης Μαραμής στο Beton 7: Tελευταίες παραστάσεις

Ο Δημήτρης Μαραμής στο Beton 7: Tελευταίες παραστάσεις
Στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού, BΕΤΟΝ7, δίνει τις δύο τελευταίες του παραστάσεις ο Δημήτρης Μαραμής στις

22 και 29 Δεκεμβρίου παρουσιάζοντας την καινούργια του μουσική παράσταση με τίτλο Π Α Θ Ο Σ. Τραγούδια, μουσικές και κείμενα του συνθέτη, που κινούνται στο χώρο ενός σκοτεινού ρομαντισμού του 21ου αιώνα.

 

 

Ο Δημήτρης Μαραμής μετά την τελευταία του συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο, στο έργο «Παραμύθι Xωρίς Όνομα» της Π. Δέλτα, μας παρουσιάζει τη νέα του μουσική παράσταση, ΠΑΘΟΣ με συνοδοιπόρους τους ερμηνευτές Κορίνα Λεγάκη και Θανάση Χουλιαρά, τους ηθοποιούς Κατερίνα Σαβράνη και Σταυριανό Κιναλόπουλο και στο βιολί τον Λαέρτη Κοκολάνη.

 

 

Στις δύο τελευταίες παραστάσεις στις 22 & 29 Δεκεμβρίου, θα ακολουθήσει μετά την παράσταση στο φουαγιέ του Beton7 , το PASSION AFTER MIDNIGHT, ένα φιλικό πάρτυ , με DJ set από τον Konstantino Pantzoglou.

 


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

 


Συνθέτης: Δημήτρης Μαραμής                                                                           

Ερμηνευτές: Κορίνα Λεγάκη, Θανάσης Χουλιαράς                                                                          

Ηθοποιοί: Κατερίνα Σαβράνη, Σταυριανός Κιναλόπουλος                                                                                   

Βιολί: Λαέρτης Κοκολάνης
Κοστούμια: Vasso Consola
Φωτογράφιση: Ειρήνη Μιχοπούλου

Σχετικές ειδήσεις
Ο Θοδωρής Βουτσικάκης σε ύλη Δημήτρη Μαραμή στο Beton 7
03.02.2017 16:27
Ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής και ο ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης συναντιούνται στο θεατρικό χώρο του Beton7 για ένα ρεσιτάλ ερμηνειών πάνω σε μουσικές του συνθέτη.
Asonitis - Krommydas Quartet live στο Beton 7
04.01.2017 10:21
O κιθαρίστας και συνθέτης Γιώργος Κρομμύδας και ο ντράμερ και συνθέτης Χρήστος Ασωνίτης, συναντιούνται επί σκηνής μετά από 3 χρόνια για μια μοναδική βραδιά, στο Beton 7, με αφορμή την επίσκεψη του δεύτερου, μόνιμου κατοίκου πλέον Γερμανίας, στην Αθήνα.
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης live  στο ΙΛΙΟΝ plus!
27.10.2016 14:25
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, συναντά παλιούς και νέους φίλους για τρεις ακόμη παραστάσεις στο γνωστό πλέον στέκι της Αθήνας ΙΛΙΟΝ Plus.
Η Άννα Στερεοπούλου παρουσιάζει το C i r c e - the Real cut στο Beton 7
20.10.2016 12:24
Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, στις 9.30 μ.μ., στο Beton 7 Arts Centre, η συνθέτις και πιανίστα, Άννα Στερεοπούλου θα μάς χαρίσει μια πρώτη «γεύση» της επικείμενης 3ης Παρουσίασης του παγκόσμιου project της, «CIRCE The Black Cut» [Κίρκη :η μαύρη τομή:], με φετινή θεματική, c i r c e ~ the Real cut. Έπειτα από την τελευταία της συναυλία στο Beton 7 (Δεκέμβριος 2014), η συνθέτις επιστρέφει, αυτή την φορά με μια ταυτόχρονη συνήχηση επί σκηνής, της ίδιας (πιάνο), του Chris Silver T (drums) και του Echosense Projekt (soundscapes).
Beat the Day #2 στο Beton 7
22.03.2016 12:29
Το Beton 7 μας προσκαλεί στο Beat the Day #2, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου 2016 και 1, 7, 8 Απριλίου 2016.