Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν! Οι παραστάσεις της Αρλέτας και του Λάκη Παπαδόπουλου που

αγαπήθηκαν και συζητήθηκαν τόσο πολύ, φτάνουν στο τέλος τους. Έχουν μείνει ακόμα δυο Τρίτες – Τρίτη 21 Δεκεμβρίου & Τρίτη 28 Δεκεμβρίου – για όλους αυτούς που δεν πρόλαβαν να τους δουν.

Η Αρλέτα και ο Λάκης και σηκώθηκαν και πήγαν στη κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου και  πολύς κόσμος τους απόλαυσε. Αισθάνονται την ανάγκη και οι δυο να ευχαριστήσουν από καρδιάς  όλο αυτό τον κόσμο που είδε τις παραστάσεις τους και παραπάνω από μια φορές και όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη στήριξη και την αγάπη τους.

Εκείνες τις Τρίτες η Αθήνα …«άναψε σαν μεγάλο καράβι»!. Τα «ήσυχα βράδια» δεν ήταν τόσο ήσυχα γιατί τα ξεσήκωνε η «γυριστρούλα». Το μπαρ του Σταυρού του Νότου δεν ήταν «ναυάγιο», γιατί η «Σερενάτα» του έδινε μεγάλη ζωή.

Η Αρλέτα και ο Λάκης θέλουν επίσης να ευχαριστήσουν όλους τους φίλους συναδέλφους τους που τους συντρόφευσαν τις Τρίτες, όπως: Βαγγέλη Γερμανό, Φοίβο Δεληβοριά, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Δημήτρη Μητροπάνο, Διονύση Σαββόπουλο, Δημήτρη Πουλικάκο,  Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Νένα Βενετσιάνου, Μανώλη Μητσιά και Άγγελο Παπαδημητρίου που θα είναι μαζί τους την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου. Επίσης, ευχαριστούν την εξαίρετη ομάδα των μουσικών Ηλία Κατελάνο, Βασίλη Ρακόπουλο, Ντίνο Αποστόλου, Σταμάτη Σταματάκη, Μιχάλη Ορφανιδη και Γιάννη  Δημητριάδη, τους ηχολήπτες και τους φωτιστές και την επιχείρηση του Σταυρού του Νότου.

Η παράσταση «Αν σηκωθώ θα έρθω» ήταν και είναι συλλεκτική, ήταν και είναι συγκινητική, ήταν και είναι γεγονός και αλήθεια. Κανείς δεν προσδοκούσε τίποτα περισσότερο από το να περνάνε όμορφα. Έφτανε αυτό, να βρεθούν και να τα πουν, να τραγουδήσουν και να νοσταλγήσουν.

Τελευταίες παραστάσεις

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου με καλεσμένο τον Άγγελο Παπαδημητρίου
Τρίτη 28 Δεκεμβρίου