Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Αρλέτα και Λάκης Παπαδόπουλος στο Σταυρό του Νότου: Τελευταίες παραστάσεις

Αρλέτα και Λάκης Παπαδόπουλος στο Σταυρό του Νότου: Τελευταίες παραστάσεις
Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν! Οι παραστάσεις της Αρλέτας και του Λάκη Παπαδόπουλου που

αγαπήθηκαν και συζητήθηκαν τόσο πολύ, φτάνουν στο τέλος τους. Έχουν μείνει ακόμα δυο Τρίτες - Τρίτη 21 Δεκεμβρίου & Τρίτη 28 Δεκεμβρίου – για όλους αυτούς που δεν πρόλαβαν να τους δουν.

 

Η Αρλέτα και ο Λάκης και σηκώθηκαν και πήγαν στη κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου και  πολύς κόσμος τους απόλαυσε. Αισθάνονται την ανάγκη και οι δυο να ευχαριστήσουν από καρδιάς  όλο αυτό τον κόσμο που είδε τις παραστάσεις τους και παραπάνω από μια φορές και όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη στήριξη και την αγάπη τους.

 

Εκείνες τις Τρίτες η Αθήνα …«άναψε σαν μεγάλο καράβι»!. Τα «ήσυχα βράδια» δεν ήταν τόσο ήσυχα γιατί τα ξεσήκωνε η «γυριστρούλα». Το μπαρ του Σταυρού του Νότου δεν ήταν «ναυάγιο», γιατί η «Σερενάτα» του έδινε μεγάλη ζωή.

 

Η Αρλέτα και ο Λάκης θέλουν επίσης να ευχαριστήσουν όλους τους φίλους συναδέλφους τους που τους συντρόφευσαν τις Τρίτες, όπως: Βαγγέλη Γερμανό, Φοίβο Δεληβοριά, Ευανθία Ρεμπούτσικα , Δημήτρη Μητροπάνο, Διονύση Σαββόπουλο, Δημήτρη Πουλικάκο,  Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Νένα Βενετσιάνου, Μανώλη Μητσιά και Άγγελο Παπαδημητρίου που θα είναι μαζί τους την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου. Επίσης, ευχαριστούν την εξαίρετη ομάδα των μουσικών Ηλία Κατελάνο, Βασίλη Ρακόπουλο, Ντίνο Αποστόλου , Σταμάτη Σταματάκη, Μιχάλη Ορφανιδη και Γιάννη  Δημητριάδη, τους ηχολήπτες και τους φωτιστές και την επιχείρηση του Σταυρού του Νότου.

 


Η παράσταση «Αν σηκωθώ θα έρθω» ήταν και είναι συλλεκτική, ήταν και είναι συγκινητική, ήταν και είναι γεγονός και αλήθεια. Κανείς δεν προσδοκούσε τίποτα περισσότερο από το να περνάνε όμορφα. Έφτανε αυτό, να βρεθούν και να τα πουν, να τραγουδήσουν και να νοσταλγήσουν.

 

Τελευταίες παραστάσεις


Τρίτη 21 Δεκεμβρίου με καλεσμένο τον Άγγελο Παπαδημητρίου
Τρίτη 28 Δεκεμβρίου

Σχετικές ειδήσεις
Η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος για μία βραδιά στον Κήπο του Μεγάρου
21.06.2016 10:58
Όταν συναντιούνται επί σκηνής η Αρλέτα και ο Λάκης γράφουν ιστορία! Κάθε μουσική συνάντησή τους είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Αυτή που θα συμβεί τη Τετάρτη 13 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου, θα είναι μία και μοναδική! Συλλεκτική, συγκινητική. Και θα είναι πολύ όμορφη.
Η Αρλέτα και ο Λάκης Με Τα Ψηλά Ρεβέρ στον Ιανό
27.04.2016 17:02
Η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος ανεβαίνουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ και ενώνουν τις φωνές τους σε ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια και μεγάλες τους επιτυχίες.
Η ώρα των τρελών: Αρλέτα & Λάκης Με Τα Ψηλά Ρεβέρ στον Ιανό
25.04.2016 12:03
Η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος ανεβαίνουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ στις 7 Μαΐου 2016 και ενώνουν τις φωνές τους σε ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια και μεγάλες τους επιτυχίες.
Οι Gadjo Dilo για δύο live στο Σταυρό του Νότου Plus
06.04.2016 13:10

Οι Gadjo Dilo για δύο παραστάσεις στον Σταυρό του Νότου Plus. Σάββατο 16 και 23 Απριλίου οι τρελοί μπαλαμοί μας φέρνουν μνήμες και αρώματα του τόπου μας μέσα στο πολύχρωμο σύμπαν της gypsy jazz, την πρωτότυπη μουσική φόρμα που οι ίδιοι ονομάζουν "Manouche De Grec". 
Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης και Νίκος Ζιώγαλας live στο Κύτταρο
22.02.2016 17:01
Ο Λάκης Πάπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο Νίκος Ζιώγαλας μαζί στη σκηνή του Κυττάρου, για μια μοναδική βραδιά παρέα με τραγουδάρες, χαρακτηριστικές ερμηνείες, χαβαλέ αλλά και τροφή για σκέψη...