Οι ημερομηνίες για τη φετινή περιοδεία του Lenny Kravitz ανακοινώθηκαν. Η Love Revolution Tour ξεκινά στις 29 Μαΐου και η τελευταία ημερομηνία γράφει: August 1st – Athens Lycabettus Theatre…

Το όγδοο άλμπουμ της δεκαοκτάχρονης πορείας του Lenny Kravitz, It is time for a Love Revolution, έδωσε την καλύτερη αφορμή για μία περιοδεία μέσα σε επαναστατικό κλίμα, που μόνο η αγάπη μπορεί να δώσει.

Μέσα στη Love Revolution Tour και η Ελλάδα! Την Παρασκευή 1 Αυγούστου η Αθήνα υποδέχεται στο Θέατρο Λυκαβηττού για πρώτη φορά, τον υπέροχο, τον ξεχωριστό, τον rock star, την funky προσωπικότητα, Lenny Kravitz!

Are you gonna go My Way, American Woman, Let Love Rule, Mr. Cab Driver, I Belong To You, Fly Away… αν σας θυμίζουν κάτι (ναι, μας θυμίζουν), τότε ετοιμαστείτε να τα ζήσετε live.

Ακόμα, ο Lenny Kravitz θα παρουσιάσει και τα 14 ολοκαίνουρια κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ του, το οποίο αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία του μετά από τρία χρόνια.

Ο Lenny Kravitz μάλιστα εξέδωσε και το ανάλογο μανιφέστο, στο πλαίσιο της επαναστατικής περιοδείας του… «Love Revolutionaries – Stand up and make yourself known, I want to see each and everyone of you! We are all Brothers and Sisters in this movement of spreading the message of Love to hungry hearts and ears!
Be well,
Lenny»

Σε απλά ελληνικά, ενωθείτε με τον Lenny και τη μουσική του για μία βραδιά και όταν ανέβει στη σκηνή με το αναγνωρίσιμο εκρηκτικό funk και rock \’n\’ roll κοκτέιλ ήχων και με μια 10μελή μπάντα, θα νιώσετε την αγάπη και θα τη διαδώσετε παντού!

Η προπώληση των εισιτηρίων προς 50 ευρώ ξεκινά την Τετάρτη 5 Mαρτίου. Και φυσικά κανείς δεν εγγυάται ότι θα διαρκέσει και πολύ…

Info
Lenny Kravitz live!
Love Revolution Tour
Παρασκευή 1 Αυγούστου
Θέατρο Λυκαβηττού
Προπώληση: ΤΙCKET HOUSE, Αθήνα Πανεπιστημίου 42, 210 3608366
ΤΙCKET HOUSE, Θεσσαλονίκη, Μητροπόλεως 102, 2310 264880
Μέσω internet: http://www.ticketpro.gr/
Διοργάνωση: Di Di Music – Big Star Promotion